Långhelg - ingen är lyckligare än jag.

Denna dag började även den med att jag knappt orkade kliva ur sängen, men tanken på att detta var sista dagen innan långhelgen gjorde saken lite enklare. Duschade, sminkade mig och åt frukost - precis som jag alltid brukar göra. (mitt liv typ schemalagt..hmm) Sedan traskade jag iväg till skolan mycket tidigare än jag behövt, men jag var mot förmodan klar tidigt.  Jag mötte upp Avin och gick till samhällslektionen. Vi besökte datasalen en snabbis, men gick lika fort. Stresspluggade i sista minuten på naturkunskapsprovet, vilket gick som förväntan, dåligt.
Och sedan kunde jag äntligen lämna byggnaden och se fram emot min ledighet. Underbart.

Jag mötte Mickis i Vällingby och gick och lunchade. En kort titt i centrum blev det därefter och sedan mötte vi Linus som skulle hem. Pratade en liten stund tills vi pussades hejdå. Mickis och jag placerade oss på Donken med en varsin glass och snackde skit i yttterligare någon timme. Mysigt som alltid.

Ikväll ska jag endast ta det lugnt och vila upp mig. Är trött på att vara så förbannat trött hela tiden. Och nu när jag ändå har tid ska jag även pyssla om mig själv. Måla naglarna, lägga ansiktsmask, BUS:a och ja- helt enkelt bli en ny människa.

Puss och kärlek!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback