Min regniga men mysiga tisdag.

Idag tog jag mig en liten liten sovmorgon och sov tjugo minuter extra. Bättre än ingenting i alla fall.
Började dagen med en extremt tråkig svenska lektion och fortsatte med en mot förmodan väldigt rolig idrottslektion. Vi tjejer tvingade till oss att få leka och hoppa hopprep medan killarna spelade fotboll (som vanligt.) Han tyckte det var en bra idé och ställde upp att veva hopprep åt oss. Vi alla hade roligt och skrattade och tjöt när vi hoppade. Till och med Bosse (läraren) verkade tycka det var roligt och retades och peppade oss. Det var en av de roligaste idrottlektionerna jag varit med på.
Dagen avslutades med engelska och vi fick tillbaka resultatet på nationella. Jag kan säga så mycket som att jag inte blev nöjd.

Dagen slutade kvart i tre och jag traskade raka vägen upp till centrum och mötte Carro. Vi placerade oss på Donken för att köpa något att tugga på och för att snacka skit. Timmarna pratades och skrattades bort och plötsligt hade vi suttit där i tre timmar. Tiden går fort när man har roligt.  Vi kramades då hejdå och jag gick hem, slängde i mig en utsökt tonfiskpasta, en alvedon och lade mig på sängen och tittade på Nanny. YÄSS.

Jag är bara tvungen att publicera en liten otroligt söt dikt jag hittade när jag satt och bläddrade i en tidning häromdagen. Jag vet inte varför, men jag fastnade för den.

"Du säger att du älskar jorden, men ändå slänger du skräp på den.
 Du säger att du älskar vinden, men varför har du då fönstret stängt?
 Du säger att du älskar blommor, men varför plockar du dem då?
 Så vad händer då du säger att du älskar mig?"

                                                                                                Tove, 14 år.
 
Ni måste hålla med om att den var galet söt och ganska tänkvärd.

För övrigt är det exakt TRE VECKOR till jag fyller ARTON idag. Aaah! Man kan inte annat än att vara lycklig.

Puss & kram!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback