I need to hear some sound.


Thursday update:
när Linus äntligen kom hem, slängde vi ihop en nyttig middag. Och sedan blev det jordgubbar till efterrätt, ute på den kvällssoliga altanen. Vi tog en mysig promenad, men hamnade istället sittandes i gräset. Pratandes. Om livet, om oss, om hur vi har förändrats med tidens gång, om vänner vi har eller skulla vilja ha, om minnen, om sommaren, om landet.. Det var helt sjukt mysigt. Och solen sken såsom den bara gör på sommarkvällar och det var så harmoniskt och lyckligt. Nästan två timmar senare gick vi tillbaka och satte och återigen ute på altanen och spelade kort. Vi hittade en halvt uppäten chipspåse som vi glatt smaskade i oss under tiden. Vi avslutade dagen mysandes uppe i soffan.

    

Friday: sitter ensam hemma på landet, sjukt drygt. Men mina föräldrar är ju fortfarande inte helt friska, så jag tog det säkra före det osäkra, och stannade här. Det kan det definitivt vara värt.
Linus borde vara hemma om en sisådär sex timmar, så vad jag ska göra fram tills dess är oklart. Kommer förmodligen hinna dö av tristess innan han kommer, menmen.

 
Har ni någonsin sett något sötare?

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback