I feel all right.

Friday night: efter att ha slängt i mig en makalöst efterlängtad middag, bytte jag om till mjukisbyxor och gick sedan och mötte upp Carro och Wira. Vi promenerade och pratade massor som vanligt och det var så himla mysigt och efterlängtat. Många timmar senare skiljdes vi åt och Linus hämtade upp mig på vägen hem. Hämtade våra väskor, sade hejdå till mina föräldrar och åkte sedan ut till landet. Vi tittade på TV och somnade rejält övertrötta i soffan.

Saturday: vi vaknade lite för sent, men hängde inte läpp för det. Käkade frukost och vid lunchtid åkte vi in till Täby, för att uträtta ett par mindre ärenden. Köpte allt det vi skulle och jag hittade dessutom en klänning, som jag inte kunde låta bli att köpa. När vi kom hem åt vi grillat till middag och strax efter åtta kom Niklas, Carro, Tobbe och Lina hit, för att spendera kvällen med oss. Vi slappade mest i soffan; tittade på Eurovision, åt chips och spelade Buzz. Myspys.
Vid två-tiden hade gänget sedan länge åkt hem och Linus och jag åkte och hämtade hem Linus' föräldrar, som varit på kalas. Det hann bli ljust innan vi till slut kom hem och somnade..

Sunday: vaknade vid tio, åt frukost och slappade i soffan. Kl. 14 åkte vi ner till Lundbyvallen för att cheera fram Fredriks fotbollslag till seger. Det gick sådär. Vi hade sällskap av Niklas, Carro, Tobbe och Lina (och även Annie en stund) och det blev en mysig en och en halv timme ute i solen. På kvällen åt vi en mysig middag tillsammans med familjen och resten av kvällen myste vi i soffan.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback