You never hear her.

Thursday: startade dagen med ett sista besök hos sjuk-Ewa. Vi ska ta paus över sommaren och sedan se hur vi ska gå vidare i höst. Till att börja med ska jag i alla fall söka läkarhjälp återigen, för en större utredning. Vi får se vart det leder. Gick hem, gjorde mig iordning och åkte till Odenplan för att träffa Linda en stund innan jobbet. Skiljdes åt en timme senare och jag promenerade bort till dagis. På vägen råkade jag ut för en obehaglig sak. När jag var ca 10 min ifrån dagis mötte jag en man i 40-45 års-åldern, som stannade och frågade efter "ett litet mysigt café här i närheten". Jag svarade att jag inte visste, tänkte inte mer på det (mer än att han tittade mycket märkligt på mig och verkade lite creepy) och gick vidare. När jag sedan stannade vid ett övergångsställe trettio meter längre fram dök han plötsligt upp bakom mig, ställde sig nära och betedde sig väldigt obehagligt. Sade något i stil med "vad mycket bilar det är här då", och sedan fäste han blicken på mig och frågade "jag får inte bjuda på en kaffe då?". Det låter säkerligen inte så farligt, men han var extremt obehaglig. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som var creepy, men sättet han betedde sig och sättet han tittade på mig var.. usch, jag vet inte. Obehagligt i alla fall. Och sedan att han var ungefär 20-25 år äldre än jag, gjorde saken bara ännu värre. Och jag kan inte låta bli att undra, trodde han verkligen att jag skulle säga ja?
Hämtade i alla fall upp Olof och vi vinkade hejdå till dagispersonalen och vandrade hemåt. Vi varvade med att gå och springa (han ville det) och sedan pratade han om allt han såg på vägen. Väl hemma läste vi bok efter bok, byggde tågbana, lade pärlplattor och åt middag. Vi hade det riktigt mysigt. Sedan kom mormor och vi pratade en stund, innan jag sade hejdå och drog mig hemåt. Linus hämtade upp mig vid Odenplan och när vi kom hem käkade vi middag. Sedan spenderade vi större delen av kvällen framför Spotify. Lyssnade på massa sommarlåtar och nostalgilåtar och det var sjukt mysigt. Avslutade kvällen framför ett Friends-avsnitt.

Friday: vaknade för ett par timmar sedan, åt en stadig frukost tillsammans med Linus och sedan drog han till jobbet. Jag däremot, satte mig ute på balkongen och målade naglarna och solade en stund. Underbart sätt att starta dagen.
Nu tänkte jag ta tag i mitt liv och plugga körkortsteori tills ögonen blöder. Och nästa vecka jag och pappa gå till bilskolan och boka in ett par körlektioner. NU JÄVLAR!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback