You spin my head right round, right round.

WEEKEND UPDATE.

Valborg:
startade dagen med ett besök hos sjuk-Ewa, kom hem och käkade frukost med Linus och sedan packade vi väskorna och satte oss i bilen. Drog upp till Vällingby, köpte en fölsispresent till mamma och lite diverse inne på Apoteket, innan vi åkte ut till landet. Handlade käk på vägen ut och väl hemma, blev jag beordrad att klippa Linus' hår, så sagt och gjort. Sedan kastade jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning och strax efter sju kom vi hem till Tobbe. Vi grillade och käkade ute på den iskalla(!) balkongen och sedan förflyttade vi oss in till köket, där vi myste hela kvällen och natten. Spelade kort och spel, drack och pratade. Myspys.

Friday: vaknade vid halv ett, käkade toast till frukost och slöade i soffan mest hela dagen. Åkte in till Norrtälje på eftermiddagen och köpte snabbmat till middag och sedan tittade vi på film i soffan.

Saturday: vaknade sent och åt en nyttig frukost ute på den soliga altanen. Busade lite med kissarna och sedan fräschade vi till oss. Ett par bortslösade timmar, en kubbmatch och en middag senare, satte Linus och jag oss ute på altanen med en varsin tequila-drink och pratade. Helt sjukt mysigt. Vi avslutade kvällen uppe i soffan tillsammans med Ollie och Leo, framför en värdelös krigsfilm. Behöver jag ens säga att jag somnade lika snabbt (om inte snabbare!) som kattungarna?

Sunday: åkte in till stan imorse, sade hejdå till Linus som drog till jobbet och trippade upp till mina föräldrar. Tog en dusch och vid ett sprang jag iväg och mötte upp Carro. Vi tog en shoppingrunda i Vällingby, jag köpte en tee och hon en söt sommarjacka. Sedan promenerade vi hem till henne och satte oss först i hennes rosa rum och sedan ute i trädgården och snackade skit. Mys! Vid fyra hämtade Linus upp mig och vi åkte hem och fölsisfikade för mamma. Klämde i oss en massa tårta, så sedan mådde vi som vi förtjänade. Resterande kvällstimmar spenderade vi framför TV:n.

(Bilder kommer när jag får tillbaka min laptop..)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback