I can feel the earth is moving.

Yesterday var en vansinnigt ovärd dag. Jag hade två lektioner varav den ena var en kvart lång, och sedan hade jag tre timmar håltimme emellan. Jag höll på att dö. Och bitter som fan var jag. Sista lektionen var en blandning av historia och religion och vi glodde på film. Därefter snackade vi betyg och jag har lyckats kirra ett MVG i båda ämnena. Det är helt sjukt. Denna termin har jag fått MVG i nästan samtliga kurser som jag har läst. Projektarbete, religion, historia, naturkunskap, svenska och personlig försäljning. Resten av ämnena vet jag inte än. Det känns förbaskat bra.
Efter plugget åkte älsk och jag hem och packade och sedan åkte vi hem till landet. Vi hoppade och myste på studsmattan och segade framför TV:n. När klockan blivit alldeles för mycket satte vi igång projektet att fixa ett G i matte C till mig. Efter flera timmar stressplugg gav vi upp och hoppades att Gud skulle vara på min sida dagen efter.

Today is a fucking happy day. Imorse genomled jag kanske mitt livs värsta halvtimme. Någonsin. Jag satt och väntade på att få besked om mitt mattebetyg och på att även få visa upp mina kunskaper. Nationella gick lika dåligt som jag hade förväntat mig och jag fick IG. Efter en olidligt lång och hemsk halvtimme fick jag äntligen sätta mig ner och prata med min lärare. Han kollade igenom mina tidigare resultat och även lite på det nationella. Sedan bad han mig lösa ett par uppgifter och jag trodde jag skulle dö. När jag såg den sista uppgiften tänkte jag attt nu är det kört, då jag aldrig räknat något sådant tal tidigare. Han sa "du är såhär nära ett G, så sumpa inte det här nu!". Det gjorde mig ännu mer nervös och stressad. På något sätt lyckades jag, med en del hjälp av läraren, att lösa det sista och abgörande talet och han utbrast "nu har du ett G!" TACK GODE GUD! Jag blev överlycklig och en stor sten lyftes från hjärtat. Under den här mattekursen har jag båda slösat blod och tårar, och fyfan vad skönt det känns att det lönade sig till slut. Det kändes som om alla min problem bara försvann. TACKTACKTACK!

Nöjd som fan begav jag mig sedan bort till samhällskunskapen och gick hade en genomgång och till sist någon slags jävla laboration. Vi skulle para ihop citat med rätt person, och 6 av 9 personer hade jag aldrig hört talas om. Jag tänkte "vadfan!" och gissade på allihop. Min lärare rättade det på en gång och jag hade alla fel. Jag började skratta och han likaså och sedan tog vi i hand och bestämde att vi skulle hålla det där för oss själva. LOL.
Sedan slutade jag för dagen och jag, Leyla och Carro gick och käkade lunch och tog sedan sällskap till Vällingby där vi skiljdes åt.

Right now: Har varit hemma i ett par timmar och har käkat ett par mackor (det blev ingen frukost imorse och endast två knäckebrödsmackor till lunch, så min mage var lagom utsvulten) och glodde på TV. Jag börjar bli rastlös och hoppas att Linus kommer hem snart. Det är typiskt honom att alltid vara sen eller komma på något som han måste göra i sista sekund. Och alltid när vi har saker att göra eller har bråttom. Always. Idag skulle vi kolla på jobbbyxor till honom och åka och hämta mina arbetskläder. Jag börjar tvivla på att vi hinner något utav det.
Jag är otaggad som fan på helgen, då Linus jobbar bägge dagarna och då jag måste plugga arslet av mig inför det absolut sista provet någonsin i gymnasiet, som äger rum på måndag. På tisdag börjar jag att jobba och skall jobba varje dag tills fredag. Vill inte.

Crap
Crap from: Lovisa

Fy vilken snygg design du har!

Crap from: Anonym

Vad ska du böja jobba som??:))

/Mickis

2008-05-23 @ 16:25:07
Crap from: Lovisa

Varsegod :)

2008-05-24 @ 09:35:35
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback