I don't know what you do, but you do it well.

Strax efter att jag hade publicerat det senaste inlägget ringde Linus och sade åt mig att promenera upp till Vällingby och möta honom. Vi gav oss sedan ut på  jakt att hitta ett par svarta byxor och ett par svarta skor till honom, som han ska ha på jobbet. Min pojkvän har ju gått och blivit kostymnörd. LOL. Mott all förmodan så lyckades vi efter en del om och men, och vi åkte nöjda hem till mina föräldrar. En kort stund senare begav vi oss hem till älskade vischan. Det var vansinnigt köer och jag somnade. När jag vaknade hade vi endast kommit till Täby och det hade tagit oss en timme. Vilket skämt. Vi stannade på ICA och handlade middag inför vår planerade pick-nick. Vi stressade hem och bytte om, packade ner lite tallrikar och haffade en filt och gav oss sedan iväg upp till Malmen. Där spenderade vi ett par helt snuskigt mysiga och underbara timmar. Vi käkade revbensspjäll, kyckling, potatissallad, baguette, jordgubbar, körsbär och choklad och det var oförskämt gott. Vi fotade och gjorde en massa fula miner och skrattade så att vi grät. Sedan myste vi och pratade och det var mysigt och roligt. Vi kom fram till att vi passar varandra skrämmande bra.
Runt nio-tiden drev kylan hem oss och när vi kom hem lade vi oss under täcket i soffan och kollade på Talang och Berg flyttar in. Sedan somnade jag. Vaknade inte förrän vid halv ett, då Linus väckte mig och tyckte att det var dags att gå och lägga sig. En timme senare somnade vi gott, hand i hand.

Just nu: sitter jag hemma och lyssnar på musik på högsta volym och det gör mig på bra humör. Linus är på jobbet och jag borde verkligen plugga. Mitt allra sista prov, på gymnasiet, någonsin, är på måndag, och mitt samhällskunskapsbetyg hänger på detta prov. Det gör mig ju inte än mindre stressad. Verkligen. Någon gång idag skall jag i alla fall ta tag i det. Önska mig lycka till.
Tänkte snart hoppa in i duschen. Jag ska raka benen och kanske göra en hårinpackning. Det vore jävligt nice. När morsan kommer hem tänkte vi traska upp till Vällingby och bege oss ut på jakt efter en studentklänning och skor till mig. Herregud. Det känns inte bra. Kommer aldrig hitta en klänning som både är snygg och som jag trivs i. That's fucking impossible. Håll tummarna!

Något sjukt: Idag är det SJUTTON (17 alltså!) dagar kvar till studenten. Det är nästan bara två veckor! Plugget är i stort sett slut nu. Gymnaiset är över. Min skoltid är över. Det är verkligen slut nu. VAH!? Jag får faktiskt en smärre ångest. Vill jag ens ta studenten nu? ÄR jag verkligen redo? Bah.


Myself på mösspåtagningen: Är det inte sjukt?!

Crap
Crap from: Anonym

tobias ivarsson bland annat...

vad ska du göra där? alltså på arla?



jaa absolut, de börjar kl 4 om du vill komma :)

men då måste jag veta innan om du ska komma :)





lunch imorgon kanske går, kan höras imorgon bitti?:)



<3

2008-05-24 @ 16:29:13

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback