'Cause your kisses lift me higher.

I onsdags var jag fast besluten om att ta mig till plugget i tid, och jag lyckades. Genomled ett par lektioner fram till klockan halv tre, då tjejerna och jag stegade ut på skolgården med våra studentmössor. Mösspåtagningsceremonin varade i ungefär en kvart och bestod av rektorns tal och tre sånger. Fett ovärt. Vi posade och tog lite foton innan älsk och jag åkte hemåt. Jag slängde i mig lite käk och sedan åkte vi hem till landet. Det var förbaskat långa köer och jag somnade, då jag, som vanligt, hade migrän. Väl hemma vilade jag en stund och sedan började jag och Linus att göra oss i ordning inför kvällens valborgsfirande. Vid åttasnåret anlände vi till Tobbe där ganget väntade vid grillen. Det blev en utsökt grillmiddag och det var mysigt. Dock hade jag fruktansvärd migrän, vilket förstörde min kväll. Det SÖG. Däremot var det fett mysigt och roligt att träffa lantisarna igen. Vid halv två skjutsade Amanda hem mig och älsk och hon var så söt, då hon var livrädd för att köra på grodor. Haha.

    
     
                                                                                  
På torsdagen klev vi ur sängen vid tolv-tiden och ett par timmar senare rullade vi in till stan, för att gå ut och käka middag med min familj, då morsan dagen till ära fyllde 50 bast. Maten var utsökt och det blev en mysrolig middag. Efter maten åkte vi hem och mamma fick vår present och sedan käkade vi tårta. Yummie! Sedan fördrev jag en timme med Linda i luren och var och varannan minut utbrast hon: "Shit, vad jag älskar dig!". Så söt.
Därefter hoppade vi in i bilen för att åka hem till landet igen. På vägen hämtade vi Linus (och hans projektgrupps) gocart. Kvällen spenderades i soffan, vilket var mysigt som alltid.

Tobbe, Lina & Amanda shakar loss.

    
 
Valborg 2008.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback