Lovely friday.

Underbara lantisar.

Friday:
Vi vaknade till liv någon gång på förmiddagen och avnjöt frukosten framför TV:n. Vid tre-tiden var vi redo att bege oss in till Norrtälje, där vi skulle uträtta ett par ärenden. Inne på H&M köpte jag en BH och nästan ett par örhängen, men jag ångrade mig i sista sekund. Inhandlades gjorde också ett par nya kuddar (dock inte på H&M), då våra är helt förstörda. Sedan uträttade vi några ärenden till, innan vi drog till en korvkiosk och köpte middag. Hamburgare och pommes, som avnjöts i bilen. Det var så gott att vi nästan dog. Mental orgasm? Skoja inte! Vid halv sju var vi hemma igen, så då började vi fixa oss snygga inför ytterligare en kväll tillsammans med lantisarna. Strax innan halv åtta kom Niklas och Carro och hämtade upp oss, och när vi kom hem till
Lina satte krökandet igång och det första Carro utbrast var: "Ikväll ska vi supa Jessi under bordet!". Älsk och jag dansade pardans till låten "Snoppmätar tävling" och jag skrattade så att jag grät. Niklas och Tobbe dansade porrdans, Carro var full och snasksugen, vi skrattade åt minnen, Lina fyllebakade kladdkaka och sockerkaka, Segel var nykter, Tobbe var jättefull, vi fotade och posade en massa.. och det var underbart! Runt halv tre åkte Tobbe, Niklas, Carro och Segel in till Statoil för att köpa mosmeny och chips, medan jag, älsk och Lina stannade kvar hemma. Linus och Lina käkade nudlar och jag tjatade om chips. Halv fyra kom de andra tillbaka och det käkades och skrattades. Sedan var Linus och jag sjukt trötta, så vid fyra skjutsade Segel hem oss och C&N.
På vägen hem utbrast Niklas: "Varför lyser lampan på min dörr?" Någon svarar: "Den känner av att du har druckit,  det är ett sådant där alkolås!" Myself: "VAA? Är det, det?!" Varpå alla skrattade. Jag fick äta upp mitt urdumma uttalande dagen efter då Linus retade sönder mig.
Väl hemma borstade vi tänderna och hoppade trötta i säng.

    
     

Kvällens mest sagda:
"Segel har druckit så jävla många Jäger!" Sagt av Tobbe omkring tusen gånger och även av Niklas framåt småtimmarna. (Parentes: Segel hade inte druckit en enda Jäger, utan Tobbe hade svept alla. Detta var det dock bara jag som lade märke till och detta tyckte jag och Tobbe var förbaskat roligt. Detta misstänks också vara anledningen till att Tobbe var fullast av alla. LOL.)

Carro: Det ser ut som om någon har kapat av Jessis huvud & lagt det på bordet! HAHA!

    
    
    

Slutsats: Kvällen var onykter, rolig och förbannat underbar. Och jag kräver en repris inom kort. Så det så.

  

Crap
Crap from: Anonym

orka inte skriva namnet o allt :) därför... du skrev ju att ja inte kunde stava... tror ja mena ngt om de =))

hmm haha men de va lite jadu:P vi tar de sen lillskit =)) ja blir 19 nästa månda:D::D:D:D:

2008-05-05 @ 00:01:01

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback