When I close my eyes, she stares at me.

Wednesday: Vaknade relativt tidigt, i alla fall för att vara oss. Gjorde oss i ordning och kom iväg vid två-tiden. Åkte förbi Shell och Statoil, men hittade inte det vi skulle. Till slut åkte vi till OK, där vi kirrade lampor till bilen. Fick även med oss en tjejtidning och en varsin Banana skids ut. Åkte ut till landet och väl framme städade vi ur bilen. När vi var klara satte jag mig på studsmattan och andades in en kyliga luften och kisade mot solen. Fick vårkänslor! Och sedan satt jag där och tänkte på landet och allt underbart som jag upplevt här ute och det pirrade lite i magen.
Vid halv sju åkte vi ner till Bergshamra, köpte lantchips (min största last!) och en varsin salladspizza. Sprang in i söta Amanda. Kom hem, käkade i soffan och sedan snaskade vi chips framför Bonde söker fru. Herre min gud, vad jag har längtat efter det där underbara programmet. Oh!
Blev på pisshumör av okänd anledning och satt mest och var grinig. Vi kröp ner i sängen vid halv två, myste och tittade på ett SATC-avsnitt, innan vi somnade.


Innan vi städade ur bilen.
Stammisar?

Thursday: Gick upp redan vid åtta och det kändes nästan som när man gick i plugget. Vi åkte ner till macken, för att byta däck på bilen. Kom hem en timme senare. Då sprang jag upp till sängen och Linus gjorde frukost som han sedan serverade mig på sängen. Sötnos. Drack varm choklad och käkade ostmackor under täcket framför SATC. Slockade till slut och vaknade igen vid halv tolv. Haha, vi är helt misslyckade. Därefter tvingade Linus med mig ut i regnet och kylan, för att göra något skit. Sedan hoppade vi in i duschen och gjorde oss i ordning så fort vi kunde. Vad klockan var när vi slängde oss in i bilen och åkte in till stan, har jag ingen aning om, men det kändes som om vi hade varit ganska effektiva. Linus släppte av mig i Vällingby, han för att åka till en polare och jag för att möta upp Carro P. Var mysigt att se henne, då det var så länge sedan sist. Vi slog oss ner inne på Subways, där jag slängde i mig lite lunch. Sedan fastnade vi. Pratade om allt och ingenting och skrattade som vanligt. Jag fick ont i halsen för att vi pratade så mycket. Underbart. Många timmar senare drog vi till H&M och sedan skiljdes vi åt vid tuben.
Jag styrde sedan fötterna bort till Åhléns, där jag fördrev lite tid. Till slut kom Linus och hämtade upp mig och vi åkte hem till landet igen.


Söta Carro.

Ironiskt: Förutom att Carro P och jag bestämt att träffas igår, så ville C äta middag. Igår. L hörde av sig i förrgår kväll och ville träffas. Igår. M SMS:ade mig igår imorse och ville käka lunch. Igår.
Vadfan är oddsen att alla är available just precis igår? Annars är det så jäkla mycket jobb och skola och allt vad det är och så himla svårt att hitta passande dagar och tider, för att kunna träffas. Så jäkla ironiskt.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback