Life is meaningful.

Today: Linus och jag har legat i sängen nästan hela dagen och pratat igenom saker. Åkte in till stan strax innan åtta, käkade på Donken och kom hem för en timme sedan. Blir till att mysa hela kvällen, as usual. 
Mycket känns helt åt helvete, orkar inte med mig själv och mina tankar. Eller känslor eller någonting över huvud taget egentligen. Varför måste allt vara såhär?

Tomorrow: Ska träffa Hermon, vilket ska bli mycket mysigt. Träffades senast i somras och innan dess var det nog förra sommaren. Men det ska det bli ändring på nu! Får se vad vi hittar på. Shoppa, fika, mysa, umgås. Yäss.
På kvällen blir det mys med älsk. Kanske ska hitta på något speciellt?


Aj löv jo.

Thursday:
Förhoppningsvis blir det middag med min Carro. På grund av en del omständigheter har vi inte träffats på ett tag, men nu blir det andra bullar. Det är en deal. Saknar henne.
Och på kvällen blir det.. Gissa vad? MYS MED ÄLSKLING!

Diverse: Under veckan måste jag plugga lite till högskoleprovet också, vilket jag inte ens har börjat med. Jag är sämst, jag vet. Måste (måste verkligen!) skicka in en sak till jobbet också, vilket jag borde ha gjort för lä(äää)ngesedan. Jag är verkligen sämst, heh.
Under veckan ska det övningsköras också. Det är ett måste.

Crap
Crap from: Carro

vi bokar torsdagen tycker jag!

2008-10-22 @ 06:44:32

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback