Stop crying your heart out.

My sweet thursday: Under dagen prickade jag av en del på min att-göra-lista. Jag pluggade en del till högskoleprovet, gjorde ett gammalt prov. Var kanske inte alltför noggrann och seriös, men ska plugga lite till idag; jag bokade den där förbaskade synundersökningen, som jag har försökt att undvika så länge det bara går, men jag kände att det var dags nu.. Det var en del av vad jag åstadkom under gårdagen och jag känner mig faktiskt stolt över mig själv.
Vid tre-tiden tog jag en lång, varm, avkopplande dusch och sedan gjorde jag mig i ordning. Två timmar senare hoppade jag i mina flera år gamla UGG:s och började traska bort mot Carro.



På vägen dit sparkade jag i höstlöven.


Efter en halvtimmes uppfriskande promenad var jag framme och ingen (förutom jag) var gladare för det än mina fötter. My precious har blivit för små! Jag slängde mig därför i soffan och Carro serverade mig ett glas vatten. Snackade skit och lyssnade på musik, innan Carro slängde ihop lite middag. Vi tände ljus och hade det supermys.



Vi slöade i soffan och hade det myspys.


Efter middagen poppade vi popcorn och kröp sedan ner under en filt i soffan och tittade på film. Åh! Precis vad jag behövde. Många timmar, mycket skratt och massa prat senare kom Linus och hämtade upp mig. Åkte hem, käkade lite och låg och myste i sängen hela kvällen.



Vi hade myskväll!

Friday: Vaknade för en knapp timme sedan. Har hittills åstadkommit: käka frulle och prata igenom lite saker med Linda över MSN. Yay.
Mina muskelsmärtor blir värre och värre för varje dag. Kan knappt lyfta högerarm längre. Helt sanslöst. Orkar inte. Måste boka en läkartid och kolla upp om det är det jag tror eller om det är något annat skit. Inget förvånar mig längre. Så.
Blir snart tokig av att må såhär, både fysiskt och psykiskt. Känns som om allt håller på att rasa samman. Har ont i magen hela tiden av oro, känner mig rastlös, kan inte bli av med tankarna. Varför?? Vad gör man när ingenting hjälper?

What still has to be done:
- Rensa bland och slänga en del av mina torkade blommor.
- Måla naglarna.
- Plugga ännu mer inför pissprovet.
- Springa upp till Vällingby och handla lite nödvändigheter. √
- Kanske ta en promenad med någon? √
- Övningsköra (!!!)


Ingen har funnits där för mig som du.
(L)



 


Crap
Crap from: Carro

I love you!

"favoritdrink: moho" "på fritiden: spelar oas" haha!

och ryska tanten! var tvungen att kolla på det igen när ni hade gått. Haha .. så sjukt kul! Kom hit snart igen så jag kan bjuda på en brakmiddag nu när jag har fått lön och allt :) ska kolla hur jag jobbar nästa vecka .. <3

2008-10-24 @ 16:45:00

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback