Where are we going?

Fucking friday: Linus drog till jobbet vid nio imorse och jag sov vidare till halv tolv. Vaknade med fittmigrän. Gör fortfarande fruktansvärt ont, fastän jag tryckt i mig två tabletter och smörjt med smärtstillande salva. Helvetesjävlapissanus.
Tänkte sätta på SATC-filmen nu och vila och försöka bli kvitt mina smärtor. Lycka till ffs. Klockan 17 har jag en synundersökning inbokad, så ska tvinga med mig mamma som sällskap. Ska bli jävligt intressant att se vad dem säger.
Halloween i helgen och Carro försöker övertala mig och Linus att följa med till Karlbergs slott ikväll, där det är halloweenparty. Men eftersom Linus jobbar imorgon, så måste vi nog tyvärr banga. Hade varit så roligt att festa med C, var år och dagar sedan, men men, sådant är livet.

Happy news: JAG HAR FÅTT JOBB(!!!!!). Det här händer verkligen. Om jag vill så är jobbet mitt. Ska jobba min första dag på söndag och sedan komma med besked. HURRAY! Och det är inte vilket jobb som helst, utan ett jobb som jag alltid har drömt om. Det här är för bra för att vara sant. Really.
More details på söndag, när jag vet mer. Tihi.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback