Veckan som gått.

Tjenis penis.
FETT längesen jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Jag har helt enkelt inte haft tid och tidsbristen beror självklart för att jag har börjat jobba. (Herregud, vad hemskt det låter.)
Jag började veckan med att gå upp klockan FEM (FEM!! Det är inte mänskligt!) och har jobbat varenda dag sedan dess. Det är i och för sig jävligt slappt och jag sitter mest och lallar vid datorn, skriver lite siffor och sorterar lite papper. FETT lättförtjänta cash. Bangar inte.
Den första arbetsveckan är äntligen över och det var otroligt skönt att bara jobba fyra dagar och få sluta tidigare igår (dagen före midsommarafton).

Efter jobbet igår skjutsade pappa mig till Kallhälls pendeltågsstation och jag släpade mig in till stan med universums tyngsta väska. Den vägde seriöst TON och jag kunde knappt förflytta mig med den på axeln. Men vad ska man göra när man måste kånka med sig kläder, sprit, skor och en massa andra diverse prylar.
Jag släpade mig runt i stan på jakt efter lite smink och jag blev mer och mer irriterad för varje människa jag mötte. INGEN kunde flytta sig utan mäjade fram och jag försökta hålla mig på benen (för hade någon knuffade till mig hade jag tippat i marken direkt.) Efter ett antal besökta affärer hittade jag det jag sökte och kunde äntligen åka och möta Linus mamma och därmed bli befriad från väsk-helvetet.
Det var dem skönaste köer på väg ut till landet och bilresan som vanligtvis tar max 50 minuter tog en och en halv timme. YÄSS. Jag somnade i bilen efter min hårda arbetsvecka och hemska eftermiddag, det är inte lätt att vara mig ibland.

Jag slängde mig i sängen det första jag gjorde och blev påhoppad av min pussiga och glada pojkvän. SOM JAG HADE LÄNGTAT!! Jag var helt utsvulten så vi käkade middag och mös. Runt nio kom sötnosarna Carro och Niklas hit för att umgås. Vi pratade en massa och sedan spelade våra nördiga pojkvänner tv-spel medan vi extremt bra, snälla och seriösa flickvänner bakade världens godaste (och nej, den smakade inte pannkaka..) och finaste (trots Niklas protest om att rulltårtor inte kan vara fina) rulltårta.
Vi mumsade i oss rulltårtan (som blev väldigt populär) och kollade på Beck. Några timmar senare åkte kramade vi dem hejdå och bäddade ner oss i soffan för att kolla på ytterligare en Beck-film. We're addicted.
Jag somnade såklart efter fem minuter och vaknade inte förrän Linus väckte mig. Jag tror aldrig jag har varit på trött i hela mitt liv som jag var då. Herregud. Jag kunde inte få upp ögonen ordentligt, knappt röra mig och jag ramlade dessutom i trappan när jag skulle gå ner och borsta tänderna. Fyfan.
Efter en massa bök och stök från Linus och irritation från mig för att han inte kunde ligga stilla, kunde jag äntligen somna om.

PUSS och enjoy.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback