Årets första dopp och lycka - Like the sweetest day ever.

Lördagen bara sprang förbi och jag och Linus gjorde seriöst NOTHING på hela dagen. På kvällen satt vi ute i kvällssolen och rökte vattenpipa och sedan somnade jag framför tv:n några timmar därefter.

Igår vaknade vi tidigt, åt  frukost och duschade och packade sedan kylväskan med diverse tilltugg och drycker samt en väska med handdukar och badkläder, för att åka ut på sjön. Helt galet mysigt. Vi landsteg på en liten ö och placerade oss på det bästa solnings-berget någonsin. Jag brände sönder mig och vi tog årets första dopp båda två.
När vi många timmar efter kom hem åt vi middag och kollade på Beck. Tog en kort och kylig men mysig kvällspromenad och kollade därefter ännu mer på tv. Någon timme senare somnade vi båda i sängen och vid halv fyra vaknade jag och insåg att både tv:n och datorn stod på, att vi hade kläderna på oss och att ingen av oss hade borstat tänderna och jag hade allt smink kvar. Så det var bara att släpa sig upp. När vi sedan gick och lade oss igen hade jag svårt att somna om, men till slut gick det.
Det var i alla fall den mysigare dagen på länge.

Och det SJUKASTE någonsin är att jag fyller ARTON år i ÖVERMORGON! Gah.

 

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback