Min karls födelsedagsfirande.

God morgon kära dagbok.
Jag har äntligen fått en hel natts sömn, utan avbrott och mardrömmar. Helt underbart. Och jag känner mig (nästan) utvilad.

I fredags firade vi som sagt att min älskling har fyllt myndig, med dunder och brak.
Kvällen började med att jag och Linus haffade mamma Evas bil och körde upp för att hämta Avin och Jojjo, samt Jonte och Annie vid bussen. Avin slängde sig på sminket och Jojjo slängde sig på partyhattarna (som jag lovat henne) så fort vi klev igenom dörren. Burkar och flaskor öppnades, drinkar blandades och partyhattar sattes på. Snart anlände resten av ganget, Tobbe, Lina, Carro, Niklas och Amanda. Det blev presentutdelning och champagne-skålning (ja, eller alla fick halsa ur flaskan för vi hittade inga champagneglas.) Och nu var firandet igång.


Det blev korvgrillning och Jonte var grillmästaren
, Avin fick den briljanta idéen (enligt henne själv) att prova Idominsalva som ögonskugga (!?), jag och Tobbe försökte använda partyhattarna som sugrör/glas, men det slutade med att all hans dricka befann sig innanför tröjan och min i mitt ansikte. Jag och Carro gifte oss med allt vad det innebär (heh) och Tobbe var vår exemplariske präst. Jag, Avin, Jojjo och Carro shottade (Även Tobbe deltog i en omgång) och mitt glas kunde studsa. Det var asballt.
Linus ostadiga bord ramlade självklart ihop och majoriteten av hushållets glas gick i kras, Tobbe och jag shakade loss till våran låt (Petter och Mange Schmidts - Giftig), Avin däckade (eller henns förklaring till illamåendet var att hon hade ätit för mycket korv. Hah.) men kom tillbaka senare under kvällen. Fredrik satt och försökte övertala mig om en sak gällande mitt och Linus förhållande, eller snarare en sak gällande hela tiden vi har kännt varandra. Mitt övertalande gick inte hem och Avin höll med Fredrik. Tack för den. Även Carro S (som jag ringde till för att få henne att bevisa att jag har rätt) gick över till Fredriks sida. Sedan pratade hon massor med Tobbe i telefon och jag vill inte ens veta vad hon sa. Heh.

  


Under kvällens gång anlände även Micke och Matte
, Bryngel och hans två ragg (?) och Martin och hans flickvän Linda samt Ante.
Jag och Matte började (såklart) direkt att dansa våran extremt snygga dans och vi fotoposade järnet. "Nej, den där blev inte bra! Matte, vi måste ta en till!" Heh.
Även jag och Niklas dansade järnet och fotoposade när Matte fick foto-hysteri. När Avin vaknat till liv igen (när jag släpat upp henne snarare) var hon på G igen och hon och Fredrik fann varandra. (Dem till och med sov med varandra. Haha!) Jojjo och Micke (och Jojjo och Matte (!?)) fann också varandra och hade det mysigt. 
Carro fick en liten snefylla och mådde inte så bra och Linus gick mest runt och var glad och drack öl i sina roliga glas och ölhattar och allt han fick i present. Sötnos. 

  


 Framåt småtimmarna skjutsade jag och Linus hem Bryngel och hans ragg på fyrhjulingen och Bryngel satt och skrek hela (!) vägen. Herregud. Efter åkturen mådde jag som ett as och satt ihop-krupen på en stol. (Jag var fett full och åkturen gjorde karusellen i mitt huvud ännu värre.) Till slut fick Linus upp mig till sängen där han bäddade ner mig. Jojjo kom upp en stund och pratade och sedan är det sista jag minns att Linus kom in med våra försvunna sängkläder. Sedan däckade jag. Dagen efter fick jag veta att Linus hade försökt väcka mig för att jag skulle borsta tänderna, eller åtminstone ta av mig alla kläder (jag hade klänning, mjukisbyxor och två tjocktröjor. Ja, det var varmt.) men det hade varit omöjligt att få liv i mig. Shit.
Jag vaknade mitt i natten eller snarare tidigt på morgonen och mådde förjävligt och spydde. Yäss. Linus stackaren fick ta hand om mig, fastän han var äckligt trött och bara sovit någon timme.

Vid halv tolv morgonen därpå hade både jag och älsklingen fått lite sömn, och jag väcktes av mobilen som terroriserades av Avin och Jojjo som försökte väcka mig. Jag släpade upp Linus och skjutsade upp mina tjejer till bussen. Hemma möttes vi av en däckad Matte i soffan, en död och bakis Fredrik och en relativt pigg Jonte, Micke och Annie.
Bakis och hungriga som vi var skickade vi ner Micke och Linus för att köpa pizza och chips för att fylla våra tomma bakis-magar. Jag lyckades bara få i mig halva pizzan och sedan mådde jag illa igen. Fredrik var dock klenast av alla och fick bara ner några tuggor. Hah.
Jag och Linus var tvugna att storstäda men sedan såsades resten av dagen bort. Linus och pojkarna spelade tv-spel och jag låg i sängen med datorn. Carro och Niklas kom på ett snabbt besök för att hämta Carros kvarglömde mobil och sjal.
Runt sju någongång, blev jag och Linus ensamma så vi duschade (jag tror aldrig det har varit så skönt att duscha som då) och lagade mat och röjde undan det sista. 
Sedan gosade vi ner och i soffan med chips och dip. Fett skönt.
Vid två var vi båda snuskigt trötta och jag somnade tryggt i älsklingens armar.

Fredagen var hursomhelst galet rolig och Linus var nöjd med sitt firande. 
Min snygga, sexiga, 18-åriga man.
YOU'RE THE ONE FOR ME.

Crap
Crap from: Trinidad

Underbart.. med nätter utan mardrömmar och vaknandes mitt i natten. Händer ibland men inte ofta :/

Crap from: Jässi.

Javisst, det var riktigt najs. ^^

2007-08-26 @ 16:25:15
URL: http://fallingawaywithyou.blogg.se

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback