Look what you've done to my soul.

Vi åkte in till skolan i måndags, så att vi skulle vara där innan tio. Det lyckades vi såklart inte med, det gör vi tametusan aldrig. Linus kom för sent och det visade sig att jag inte hade någon lektion, vilket tydligen alla andra kommit ihåg utom jag. Avin skickade ett SMS för att påminna mig, men det såg jag naturligtvis för sent.
Så jag satt och fördrev tiden med att glo igenom alla mina foton på mobilen -almost 700 stycken, spela på mitt mobilspel, bläddra igenom min kalender och pilla på mina naglar. En timme senare slutade Linus (för dagen!) så han följde med mig till matsalen där jag käkade lunch.

Efter lunchen åkte han hem och jag gick till idrotten. Jag gick som vanligt ner till gymmet, där jag spenderade hela timmen med att läsa boken Snabba cash - helt underbar. När lektionen var slut kom Avin, som varit hos tandläkaren, och hon kunde knappt prata. Hon lät fett rolig.
Sedan var det naturkunskap och vi tittade på en film om miljögifter. Folk är så löjliga. Vi slapp den sistalektionen och vi blev så jävla lyckliga. Vi promenade bort till Abrahamsberg, där vi kramades hejdå. Linus kom och hämtade mig en stund senare och vi åkte till Vällingby där jag handlade några nödvändigheter.

På kvällen pluggade vi, myste i sängen framför TV:n och kom i säng alldeles för sent.

Crap
Crap from: Linda

Bajs på dig, du kunde skickat ett sms till bästaste bäste linda?

2008-02-28 @ 04:28:16

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback