Should I stay or should I go?

Jag vaknade trött som ett jevla as och förkyld (igen!) imorse och tackade Gudarna för att det var fredag. Linus, as I wrote yesterday, var ledig idag, men han var söt och skjutsade mig till plugget. Avin och jag roade oss på matten och skrattade hysteriskt åt att vår spanska, manliga (men ack så feminina) och medelålders lärare luktade brun-utan-sol. Det stärkte våra misstankar om att han är homosexuell. Fett roligt. På samhällskunskapen lyssnade vi på en redovisning, fick en föreläsning om hur man skriver slutrapporten till projektarbetet och fick tillbaka läxförhöret, där jag pretty otippat kammade hem alla fucking rätt. Yay på mig! Sedan var det slut på den dagen och denna skolvecka, vilket innebär att det är sportlov om en vecka. Yäss!

Avin, jag, Leyla och Carro gick och käkade lunch och sällskapade alla fyra till Vällingby. Leyla om min nagelförstärkning: "Men jag trodde att en sådan där förstärkning förstärkte naglarna för evigt typ." Haha. Avin och jag sade hejdå till dem andra och promenerade hem till my place, för att kolla på Våra bästa år - hon är den enda som förstår hur bra det är! - och umgås. Det var fantastiskt mysigt. Vi pratade, skrattade och jag målade hennes naglar och mina tånaglar i mitt ceriserosa favoritnagellack (som prydde både mina händer och fötter hela sommaren!). Vi blev ursnygga! Två timmar senare var hon tvungen att stressa iväg och Linus, som kommit hem från en polare en liten stund tidigare, och jag slängde i oss ett par mackor och åkte sedan hem till landet.

Nu ligger vi i soffan, har precis käkat middag, Linus läser och jag sitter här. Ikväll med det mys as always med en massa filmer och choklad sedan igår. Inga konstigheter.
För övrigt saknar jag Carro, Mickis, Linda och Jojjo som en jävla tok. I'm loosing my mind, biatch!¨


Har nynnat på denna hela dagen.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback