My head on the door was a dream.

Igår var vi lediga från skolan, så älsk och jag vaknade vid ett. Jag bänkade mig vid TV:n medan Linus låg kvar och drog sig en stund och sedan gick han ner och gjorde frukost till oss. Jag mådde riktigt dåligt igår; hade ont i bihålorna, snorig, ont i halsen, feberfrossa, så Linus beordrade mig att ligga stilla under täcket hela dagen. Vi tittade på 2½ Men, drack te, åt glass (till min lycka!) och kramades.

Efter ett tips från bästaste Carro, bad jag älsklingen att ladda ner filmen "This is England", som vi avnjöt igår. Den var helt sjukt bra. Genialisk. Budskap, humor, tårar - den hade verkligen allt. Det var Linus och jag rörande överens om. Däremot är jag trött på att jag alltid sitter och bölar efter varenda jävla film vi ser. Tre av dem senaste filmerna vi tittat på; I am Legend, Försoning och This is England, har fått mig att storböla. Herregud. I'm so fucking sentimental.

Vi käkade därefter middag, i soffan (jag förflyttade mig mellan soffan - toaletten - vårat rum, under hela dagen, medan jag glodde på TV och Linus skrev på ett skolarbete. Runt elva-tiden gick jag ner och slängde ihop ett par mackor, medan Linus satte på dagens andra film - Juno. Den var pretty weird, men ändå bra. Och jag grät inte!



LOVELY!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback