Over the rainbow so high.

Det enda som fick mig att kliva ur sängen klockan halv sju imorse var vetskapen om att jag är "ledig" imorgon. Linus, min älskade, skjutsade mig till skolan och allt var som vanligt. Halv tre slutade jag för dagen, så då åkte älsk och jag till nagelstylisten för att äntligen få mina naglar fixade. En timme senare gick jag därifrån med stans fräschaste naglar. Fan vad nöjd jag är. Har suttit och pillat och tittat och njutit av dem sedan dess. Hell fucking yeah!

Vi åkte hem och packade för att sedan åka hem hit till landet. Vi stannade i Vällingby på vägen för att handla lite smågrejer och vi gjorde även ett besök på Donken, där vi inhandlade en varsin El Nacho (Yummie!). Somnade som vanligt på vägen hem och vaknade lagom till att vi var hemma.

Since then har vi käkat middag, jag har pratat med Linda i telefon i nästan en timme, har skrivit min tredje månadsrapport till projektarbetet och myst med älsklingen framför TV:n.
Imorgon ska vi sova-sova-sova och sedan ska vi kröka-dansa-kröka-dansa. Men nu ska vi dricka te (ÄLSKA!) och titta på 2½ Men.

This is life. And I love it.



ÄLSKA!
Högt högt högt och överallt och hela tiden.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback