Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.

What happened yesterday? Efter att ha bloggat och hängt på Internet väckte jag älsk vid halv elva. Hoppade in i duschen medan Linus gjorde frulle. Vi skrattade gott during breakfast. Därefter sprang jag upp och fixade mig i ordning och fastän vi skyndade oss allt vad vi förmådde, lyckades vi inte komma iväg i tid. Halv två var vi framme i Täby centrum, där vi mötte upp Niklas och Carro. Vi promenerade runt i lite butiker och inhandlade lite nödvändigheter. Det sög att jag inte hittade några lockande kläder över huvud taget. Några timmar senare slog vi oss ner och käkade en utsökt tacolunch och pratade och mös.

Carro & Jessi: söta som få.

Runt fyra-tiden hoppade vi in i bilen
och for hem till Carro, där hon och Niklas skulle hämta lite stuff inför kvällen och morgondagen. On our way home stannade vi och handlade middag inför kvällen och annat som behövdes. Någon timme senare var vi framme och vi började laga mat. Alla med en varsin syssla. Vi kom fram till att Niklas fick den sysslan som passade hans intelligens bäst: hälla upp pommes på en plåt och röra om i såsen. Haha!
Middagen blev alldeles utsökt och vi åt oss proppmätta. Carro och jag tvingade grabbarna att plocka undan och fixa med disken, så vi blandade en varsin drink och gick upp och sjöng Singstar.

Grönt är skönt.  Moi with a yellow drink.

Under kvällen sjöng Carro och jag oss fullständigt hesa på Singstar (hon ägde mig!), vi blandade en massa färgglada drinkar, spelade The Guitar Hero (jag sög!), grabbarna lekte med en radiostyrd helikopter varpå Niklas lyckades trassla in den i mitt hår (det var hysteriskt roligt!), spelade Poker (jag ägde alla!), pratade och skrattade. Vid två-tiden hade Carro somnat i soffan och jag mådde piss. Jag fattar inte hur fan jag lyckas? Jag mår aldrig dåligt på fyllan (inte så dåligt så att jag spyr åtminstonde) oavsett hur mycket jag dricker, men dem två gånger vi fyra har krökat hemma har jag spytt båda gångerna. Igår hade jag inte ens druckit särskilt mycket utan var bara lite salongsberusad, men ändå mådde jag piss. I don't get it? Inte ens när jag dricker mig redlös och däckar spyr jag. Inte ens dagen efter. Det är helt sjukt. Det ligger någon förbannelse över mig när the four of us krökar.

Carro säger: SKÅL! Niklas: fullt fokuserad.

Kvällen avslutades med att Linus bäddade
ner mig i soffan och Carro satt och höll mig sällskap. Vi pratade om plugget och kärlek (mys!), medan grabbarna gick lös på Guitar Hero. Vid fyra-snåret kom vi i säng och det var sjukt mysigt att krypa ner under täcket med en varm och mysig älskling. Då är livet som bäst.

Niklas, när minnet sviker, before bedtime: "Vart fick vi godiset ifrån???" "Vi köpte det när vi handlade ju.." "Ja, så var det ja!" LOL.

Älsk när han mår som en kung.

Crap
Crap from: estelle

Tack va snällt! Din va ju inte fy skam din heller! Hedern är ju asball :)


Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback