Your love has always been enough for me.

För tillfället är jag precis hemkommen från skolan. Vi slapp sista lektionen och slutade därmed två timmar tidigare. Inget bang. I Vällingby sprang jag på morsan, så vi gick runt ett tag och glodde och nu har jag alltså just kommit home. Ikväll ska det pluggas matte, skrivas projektarbete och fixas naglar. Min nagelförstärkning är nu helt fruktansvärd, mina naglar är alldeles för långa (tipen är över en cm -naturligt!) och jag kan knappt röra saker utan att det gör ont. Fyfaan. Istället för fransk manikyr, tänkte jag vara lite vårig och måla dem i någon stark färg. Probably pink. My favourite.

Today "firar" Linus och jag 16 månader tillsammans, vilket innebär att vi har varit ett par i exakt 486 dagar. Gosh. Vem kunde tro det för ett par år sedan? Inte jag iallafall.
Ikväll väntar mys som vanligt och man kan ju alltid hoppas att älsk har någon surprise eller något att överraska mig med när han kommer hem. Ett par rosor, en chokladask, en bil, en resa (långt härifrån) eller en miljon kronor. Vilket jävla önsketänkande. His love is more than enough.

Ur min blogg, för ETT ÅR sedan: "Förresten! Jag måste ju självklart nämna att igår firade jag och älsklingen 4 månder. Sweet." Haha, fyra månader. Fett sött.

(Såg förresten, när jag bläddrade igenom arkivet för mars -07, att det var VÅR ute då. Vadfan är det för väder nu?! Fyfaan.)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback