I've got murder in my heart.

Älsk och jag kom hem från skolan för någon timme sedan och since then har jag (som understående inlägg skvallrar om) hängt på nätet och läst dagens tidning. Jag är så jävla förbannad. FYFAN.
Det var riktigt jävla jobbigt att ta sig till plugget i förmiddags. För det första åker jag aldrig tunnelbana längre, bara i vissa sällsynta fall, så det sög bara det. Och att sedan ta mig upp för den där jävla helvetes-backen tog serri död på mig. När jag är frisk är det jobbigt och nu när jag är sjuk.. ja herregud. Jag kunde kanppt prata när jag äntligen kom upp. Mina stackars sönderhostade lungor. Jag lider med er.

Provet gick.. ja, jag vet fan inte. Jag har faktiskt ingen aning huruvida det gick bra eller dåligt. Det känns lite oroväckande när jag är van vid att det brukar kännas bra efteråt. I alla fall inom det ämnet. Så, det är med spänning jag väntar på resultatet. Vår naturkunskaplärare hade tydligen bett Avin att hälsa att det gick bra för mig på provet i föra veckan. Hon hade inte rättat, men tittat igenom det.en vad innebär bra? Att jag klarade det? VG? MVG? Jag hoppas innerligt på det sistnämnda.

Daten med Carro blev inställd, för asset var tvungen att jobba över och jag mår inte hundra. Jag börjar serri bli orolig, hon jobbar fan jämt. Och jag är bitter, för jag hade sett fram emot att träffa henne. Såklart. Nu kommer inte vi hinna ses förrän i nästa vecka någon gång, då jag förhoppningsvis blivit frisk, när hon INTE jobbar och när jag blir fri från allt skolarbete. Fakk. Vill inte vänta.

(Finally, säger vi bara. F-i-n-a-l-l-y.
It's feels way to damn good.)


"Bring me everyone
I need to hurt someone
I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done."

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback