And it can't be that bad.

Insåg just att det var ett bra jävla tag sedan jag drog arslet ur vagnen och bloggade. Men.. jag har inte haft en ledig stund över, över huvud taget, dem senaste dagarna. Därför tänkte jag slänga ihop en kort, ostimulerande, trist och ohyggligt ful sammanfattning av dem senast gånga dagarna. Detaljerad information kommer därför inte att dokumenteras. (Fyyfaan, vad tråkig jag känner mig idag..)

Saturday: Älsk och jag vaknade till liv runt ett-tiden och förflyttade oss, efter en del mys i sängen, till soffan där vi slötittade på TV. Vid 14 kom en nyvaken och trött Linda upp och gjorde oss sällskap. Vi käkade toast till frukost och hade det jäkligt mysigt during breakfast. Resten av dagen spenderades i soffan, pratandes, skrattandes, tittandes på TV, spelandes Gutiar Hero och jag hann även med att plugga litegrann. Många timmar senare, framåt sex, stressade vi upp till bussen. där vi lämpade av Linda. Kvällen spenderades i soffan - jag hade en sjuhelvetes migrän. Så ont har jag aldrig tidigare haft i hela mitt liv. Inte ens mina starkaste migräntabletter hjälpte. FYFAN. Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö.

Sunday: Vaknade upp med migrän och mådde precis lika uselt som när jag somnade. Hela förmiddagen låg jag och ömkade mig i sängen och resten av dagen i soffan. En del plugg hanns även med och naturligtvis en massa mys med Linus.

Yesterday: Linus och jag hade bestämt oss för att stanna hemma, dels p.g.a. att jag fortfarande hade ont i huvudet och dels för att vi inte orkade dra till plugget. Under förmiddagen käkade vi frulle framför TV:n, spelade Gutiar Hero och myste. Vid fyra åkte vi hem till mina föräldrar och jag pluggade som en jävla idiot hela kvällen. Ibland förstår jag inte hur jag överlever?

Today: Vaknade på pisshumör och allt gick åt helvete. Inte ens det underbara vårvädret gjorde mig glad. Genomled dagen och tack vare ett glädjande besked överlevde jag: Jag fick MVG på samhällsinlämningen. Vad annars?
Sedan älsk och jag kom hem, vid fyra, har jag pluggat oavbrutet: religion, naturkunskap, matte och psykologi. Herregud. Är så trött att jag skulle kunna somna stående. Det där jävla plugget tar seriously livet av mig. Långsamt och plågsamt. Ibland hatar jag att jag inte nöjer mig med lägre betyg än MVG. Fuck.

Just nu är jag så sjukt jävla trött att jag knappt vet vad jag heter. Då är det illa. Har bestämt mig för att inte plugga något mer ikväll - fyra (4!) timmar oavbrutet är ta mig tusan nog. Mer än nog. Klockan nio börjar I huvudet på Gynning som jag hade tänkt tvinga Linus att titta på med mig. Han ska få kompension för hans otroliga tålamod med mig (har varit grining, på fittigt humör och stressad hela dagen, vilket naturligtvis har gått ut över honom) också. Stackars älskling. Ibland förstår jag inte vad jag hade gjort utan dig?

Idag har älsk och jag för övrigt varit tillsammans i hela 472 dagar och det är inget annat än sjukt (och underbart, förstås.) Noone makes me happier. Today är det även inte mindre än 98(!) sketna dagar kvar till STUDENTEN! Hell yäss! Finns inga ord som jag förklara hur mycket jag längtar. Eller hur förbannat underbart det ska bli. Äntligen, säger jag bara. Äntligen.

It feels like yesterday.
'Cause it makes me happy.
(Första bilden tagen på oss som ett par, någon gång i slutet av 2006/början av 2007.)

Crap
Crap from: Linda

ja, det beror ju på hur ni räknar för på nyår fick vi fan sitta å dra fram det ur er XD


Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback