Don't leave your love behind.

Älskling och jag kom precis hem från skolan, så nu sitter jag här och han pressar Gutiar Hero. Ibland fattar jag inte att han inte tröttnar. Min mage skriker förtvivlat efter mat, då jag inte käkat något sedan frukost.
Ikväll måste projektarbetet skrivas och redigeras färdigt, för imorgon är det final deadline. Det känns sjukt, men fett skönt. So far är jag pretty nöjd med vad jag har åstadkommit, så jag får hoppas att min mentor tycker att det är lika bra som jag.

Matteprovet idag gick som förväntat, det gick alltså inte alls. Det finns inte en chans att jag klarar G och jag är så jävla bitter. Igår var jag hysterisk för att jag inte förstod ett dugg. Fakk. Det är hur som helst skönt att det är överstökat, en sak av hundra att pricka av på "att göra-listan".

För övrigt är det en lycklig dag idag: imorgon är det sista dagen innan påsklovet och det är snuskigt skönt, mina naglar är chockrosa och jävligt snygga, ikväll är det Top Model och Women's Murderclub och jag har en hel del saker att se fram emot.

Men.. VADFAN är det för väder?!

Grattis till Carro och Kalle, som firar två år tillsammans idag!

Crap
Crap from: Carro

tack så mycket! :)

2008-03-20 @ 13:18:20

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback