I'm yours.

Monday night: åkte hem till landet när L slutade jobbet, åt en sen middag och sedan tittade vi på filmen 'De ofrivilliga' - helt värdelös och jättejättekonstig.


Tuesday:
hela dagen gick åt till att fixa en massa saker inför Turkiet.. Tvätta,  packa, leta upp allt vi skulle ha med oss osv. På kvällen åkte vi ut till Djurgården och mötte upp Carro inne på Skansen. Och sedan var det Allsång för hela slanten! Mysigt och roligt. Kom hem strax efter tio, käkade lite och myste resten av kvällen framför TV:n.

   



Wednesday: har varit vaken i snart två timmar, men funderar på att krypa ner och sova en stund till. Har nämligen huvud - och muskelvärk idag, så jag skulle behöva vila. Under dagen måste jag i alla fall upp till Apoteket och köpa allt som behövs till Turkiet - solkräm, aftersun, resorb, värktabletter, nässpray, samt hämta ut nya p-piller. Känns som om det här kalaset kan bli dyrt. Hua. Om Carro mår bättre (hon är förkyld), så ska vi äta middag ikväll, himla mys. Sedan skulle jag behöva hämta resväskan hos Jimmy, börja packa..  Jag kanske inte hinner sova trots allt?

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback