It's all about the wordplay.

Sunday: färgade håret, klippte topparna, köpte en klänning och uträttade ett par ärenden uppe i Vällingby. Umgicks en del med mamma också. Skön dag! När Linus kom hem, packade vi ner alla prylar, åkte och käkade middag och sedan vidare ut till landet. Jag fastnade framför en film på kanal5, medan L satt och laddade ner en massa låtar inför tältningen. Vi avslutade dygnet mysandes i sängen framför Friends.

Monday: NU HAR BÅDE L OCH JAG SEMESTER!! Helt underbart. Som vi har läängtat! Vi har spenderat dagen inne i Norrtälje - Apoteket, Bolaget, Flygfyren - så nu har vi allt vi behöver inför veckan uppe på Gräsö. Väl hemma lagade vi tacos till middag och sedan dess har vi tvättat ett par maskiner, packat lite och försökt planera och organisera. Imorgon drar vi! Sedan väntar ett par dagar med tält, uteserveringar, alkohol, umgänge. Fint väder är välkommet, vi lovar.

Nu ska jag se över vår packningslista (den är INSANE!), sedan ska vi lasta in tält, sovsäckar etc. i bilen, duscha, måla naglarna, packa det sista, tvätta en sista maskin.. Sedan hoppas jag att vi är klara.

Ha en bra vecka, allihopa!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback