Fast det är natt och det är ganska kallt, så är det solsken där jag går.


Thursday:
efter ett par svettiga (men mysiga!) timmar på jobbet hämtade Linus upp mig och vi åkte hem till landet. Väl hemma satte vi oss ute på altanen och åt hemköpt sushi till middag, samt lite ost och kex och lite senare glass. Yummie! Innan vi gick in hann vi också med att surpla i oss en varsin Malibu-drink. Livsnjutare? Yes, indeed. Vi avslutade kvällen uppe i vår soffa, tittandes på Heroes (SÅ bra!).

    



 

Friday:
efter att ha avnjutit frukosten ute på altanen (as usual) lade vi oss för att sola. Men redan efter någon timme hopade molnen ihop sig mot oss och vi gav upp och gick in och tog en dusch istället. Begav oss sedan in till Norrtälje, uträttade och handlade en massa innan vi åkte hem igen. Åt grillat och drack rosévin på kvällen, samt åt glass med jordgubbar. Hann också med pyssla ihop Carro's fölsispresent och titta på ett par Friends-avsnitt, innan vi hoppade i säng.

Saturday: upp vid halv tolv, äta frukost ute på trädgården (inte på altanen för en gångs skull, den var redan ockuperad), ner till ICA och vidare hem för att klippa L's barr. Efter att sedan ha duschat och gjort oss i ordning, var kl. strax innan 15 och det var dags att åka och fira L's farföräldrar. Det var så himla fint gjort! Fina lokaler (Norrtäljes Brenneri - ja, dem stavar det med 'e'), välkomstdrink, tre rätters-middag, rundtur, sångkör, bildspel, tårtor, gruppfotografering.. Och hela mitt bord satt och snyftade (L's farföräldrar samt pappa och pappas syskon..) och till och med jag blev nästan rörd till tårar ett par gånger. Vi kom inte därifrån förrän vid halv tio, så det fanns inte en chans att vi skulle kunna åka in och joina Carro's fölsisutgång (krångligt att förklara varför). Istället tittade vi på två Heroes-avsnitt och somnade i soffan.




Lördagens outfit(s).

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback