You were made for me.




Lovely friday (update):
när Linus äntligen var klar, åkte vi in till Flygfyren och köpte en massa grönsaker och rotfrukter till middagen. Väl  hemma igen åt vi lite påskgodis ur påskägget vi precis fått av mamma Eva och sedan skjutsade L familjen (som skulle på kalas) och jag satte igång med middagen - grillat med ungsbakade rotfrukter. Någon timme senare tände Linus grillen och vid sju slog vi oss ner ute på altanen (första gången i år!) och åt sommarens första BBQ. Sjukt gott och mysigt, men lite kallt när solen gick ner.

   
    

Efter att plockat undan allt och satt igång en diskmaskin, kom Niklas och Carro förbi. Vi körde igång vattenpipan (också första gången i år!) och satte oss på altanen invirade i filtar och rökte och pratade. Efter ett tag gjorde även Segel oss sällskap och vi åt lite jordgubbar, innan vi förflyttade oss in till soffan. Vi åt popcorn och körde Guitar Hero World Tour (?) och vi turades om med att spela på alla instrument. Segel var helt värdelös på trummorna och Carro och jag höll på att skratta ihjäl oss när vi skulle sjunga. När gänget åkt hem kröp Linus och jag ner i sängen och somnade gott.








Saturday: vaknade vid tio-elva och käkade frukost i soffan, innan vi kastade oss ut i det fina vädret. Satt i solfånget i ett par timmar, läste klart min pocket, lyssnade på radio 107,5 och jag brände mig i ansiktet (och fick färg på bröstet och armarna!). Det var ohyggligt varmt! Sedan blev det påsklunch med familjen ute på altanen. Vid fyra åkte Linus och jag in till stan för att äta påskmiddag hemma hos mina föräldrar. Vi åt överdrivet mycket smörgåstårta och sedan mådde alla som dem förtjänade. Fy.
Vid åtta åkte vi tillbaka hem till landet, tittade på 'Robinson 2009' och 'Jag vet vad du gjorde förra lördagen' och myste ihjäl oss i soffan.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback