So keep your love locked down.

Wednesday night: vi käkade en god och nyttig middag och sedan slängde jag ihop en jordgubbspaj, som vi avnjöt med lite glass framför TV:n. Vid elva lade vi oss i sängen och tittade på film, men jag somnade som vanligt ganska snabbt. Linus: "Du är ju helt värdelös på att titta på film!"

Today: gick upp vid åtta, gjorde iordning en take away-frukost till Linus och packade ihop lite prylar jag behövde ha med mig in till stan. Kom hem hit för någon timme sedan. Är fortfarande förkyld, men är på bättringsvägen. Dock har jag vansinnig huvudvärk, men det är ju ingenting nytt. Idag tänkte jag ta itu med lite saker som behövs göras: plugga körkortsteori, fixa naglarna, sortera bland alla mina klänningar och träna. Men det sistnämna lär inte bli av med tanke på vädret och min hälsa, men vi får väl se.

Yay-yay-yay: när Linus kommer hem ikväll väntar fyra dagars ledighet tillsammans. Det ska bli helt fantastiskt underbart! Nu har vi ju oftast bara ett par timmar på kvällen tillsammans, men då är han så trött efter jobbet, så då kan vi ju inte hitta på något ändå. Men nu så! Imorgon blir det landet och så skulle jag vilja gå på bio; på lördag ska vi fira påsk hemma hos mina föräldrar och på söndag infinner sig Carro's studentskiva. Och bara det faktum att ha sovmorgon tillsammans..

Happy music:


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback