Let's do it my way.

Wednesday night: åkte som sagt ut till landet igår kväll. Åt en god middag framför TV:n och sedan bäddade vi ner oss i vår gamla soffa, framför filmen 'Zozo'. Mysigt!

Thursday: gick upp vid nio och gjorde Linus sällskap i duschen, mysigt sätt att starta dagen på. Åkte in till stan och kl. 11 var jag hos sjuk-Ewa. Hon masserade igenom hela kroppen, så nu har jag sjuk huvudvärk. Inte okay. Inte ens lite. Tryckte precis i mig en värktablett - vilken inte kommer hjälpa ett dugg, men let's give it a try. Under dagen ska jag slinga upp håret - min utväxt är gräsligt ful, och fixa naglarna. Förhoppningsvis plugga teori också, men vi får se hur mycket jag orkar.

Parentes: känns lite läskigt och pirrigt, samtidigt som det känns spännande och roligt, att högskoleansökningarna inför hösten nu är inne. Ingen återvändo. I höst börjar jag ett högskoleprogram, no matter what. Känns helt sjukt. Så nu är det bara att hålla tummarna att saker och ter ting sig såsom jag vill, annars vore det ju ganska trist.




Nu: frukost!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback