And you spin in my head.

Monday update: drog ut på en powerwalk, men kände mig sjukt otaggad. Kämpade mig igenom 45 minuter och svängde förbi Apoteket och köpte värktabletter på väg hem. Linus och jag kom hem nästan samtidigt, så vi drog ut till landet på en gång. Kom hem hit och busade och gosade genast med Ollie och Leo. Mamma Eva: "Haha, Jessi har inte ens tid att äta!". Men det är ju så svårt att slita sig! Efter middagen kröp vi ner i soffan, där vi spenderade resten av kvällen.

Tuesday: vaknade med tandvärk imorse också. Det vägrar ge med sig! Gick ner, gosade med O och L och sedan åt älsklingen och jag frukost nere i köket. Efter en varsin dusch och tillpiffning åkte vi in till Linus farföräldrar och fikade och sedan handlade vi lite på ICA. Väl hemma rörde vi ihop en nyttig middag: quinoa och fisk. Duktigt!

Now: Linus och Niklas sitter i soffan och spelar TV-spel, så jag har passat på att göra nytta. Har kört två maskiner tvätt, tvättat upp två klänningar för hand, skurat badrummet och dammat och plockat upp inne i vårat rum. Bra jobbat, Jessi! Är aningen rastlös, men min darling
Carro håller mig sällskap över MSN, så jag överlever.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback