Is this the end?

Wednesday: efter daten med Carro skuttade jag hem och slösade bort lite tid här hemma, med vad minns jag inte. På kvällen gav jag mig ut på en lång joggingtur och det var så skönt och uppiggande. Tog en lång dusch när jag kom in igen och jag rakade alla dem kroppsdelar som jag vanligtvis rakar och gjorde balsaminpackning på håret. Kände mig som en helt ny människa efteråt. När Linus kom hem blev det tonfisksallad till middag och sedan gosade vi i sängen resten av kvällen.


Thursday:
startade dagen med en kort (men uppiggande!) powerwalk och ett besök hos sjuk-Ewa. Hon frågade om jag var säker på att jag inte har gått ner i vikt (hon frågade samma sak förra veckan..). "Du har ju alltid varit smal, men nu tycker jag att du är extra smal!". Haha. Hon masserade igenom hela kroppen i alla fall, skönt. När jag kom hem åt jag en salladsbrunch, tog en dusch och gjorde mig i ordning och sedan stressade jag iväg till ungdomsmottagningen. Det finns ju roligare saker än att sitta i en gyn-stol, men jag överlevde. Passade på att boka in en tid hos deras läkare också. Måste prata om huruvida jag ska äta p-piller eller inte, då jag som lider av migrän egentligen inte får göra det. Och då allt annat jag har provat, inte heller har fungerat något bra. Men vi får väl se. Ska dit om två veckor.
Linus (som varit och lunchat med en kompis) och jag kom hem nästan samtidigt och vi slängde ihop lite kläder och åkte sedan upp till Vällingby. L köpte ett par nya jobbskor och sedan åt vi en varsin glass i solen (och alla underbara 15 grader), mys. Kom hem till landet vid halv fem, hängde ute ett tag och sedan gick vi in och lagade middag. Fick bli en varsin "hälsotallrik" - dvs. bulgur, kalkon, sallad, gurka, tomat, avocado, keso och tzatsiki - sjukt gott! Och nyttigt. Efter middagen tog vi en promenad i kvällssolen och det var underbart mysigt. Vi hoppade och skuttade och sjöng och tog roliga bilder och skrattade så att vi tjöt. Gick ner till ån och kastade saker i vattnet och pratade om dofter och barndomsminnen. När vi kom in drack vi varmchoklad och åt lite Anthon Berg-choklad. Avslutade kvällen mysandes i sängen.


   

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback