I like where we are.

Efter gårdagens träning (och ja, jag är FETT otränad) har jag en förjävla osjysst träningsvärk. Mina axlar och min nacke är inte heller så glada över att jag lyfte vikter och shit. Fett synd. Igår på vägen hem lyckades jag klämma benet (eller som jag felformulerade mig idag, när jag skulle berätta för Leyla; "jag klämde dörren i bilen") i bildörren också. Jag har en fet och öm bula på smalbenet som gör oseriöst ont när jag går. Det är fan synd om mig.

Jag var i skolan klockan 08.10 imorse, vilket inte har hänt sedan typ mellanstadiet. Det var INTE okay.
Dagen som gått hittills har i alla fall varit bra; jag fick veta mina betyg i Psykologi A och Filosofi A och jag lyckades kirra ett VG i båda - jag blev överlycklig, den tredje avslutade kursen Religion A fick jag MVG i - fyfan vad bäst jag är och vi fick slutade nästan tre timmar tidigare. Då lunchade jag, Avin, Leyla och Carro och Leyla vat skönast och undrade om vi skulle gå ut med en 26 år gammal, sliskig karl för tusen spänn. Vi kom fram till att det inte var någon bra idé.
Därefter promenerade vi ner till tuben och jag fick sällskap hela vägen till Vällingby av både Carro och Leyla. Bangar inte. Väl framme i Vällingby skulle jag visa Leyla en kille som gick i min högstadieklass, varpå hon vänder sig tvärt om och börjar titta sig omkring;
Jag: Var inte så jävla obvious!
Leyla: Vem med blå keps!?! (skriker hon jävligt högljutt)
Jag: Vafan Leyla..
Leyla: Hahaha..

Just nu borde jag sätta mig och läsa igenom en tidsskrift om Änglar, som vi ska opponera på imorgon bitti. Fast jag orkar fan inte. Måste läsa igenom vår också. Fuck.
Linus slutar inte förrän om en timme - den loosern - men då ska vi åka till Barkarby för att kirra stuff till bilen och kanske kollla runt lite på Outlet:et. Fast jag vet inte om vi orkar. Så vi får se.

Innan veckan är slut ska jag försöka hinna till frisören och klippa av mitt långa barr också. Eller ja, toppa och klippa upp skiten. ORKAR INTE. Fast det behövs verkligen, för mina toppar är inte okay. Det var snart ett år sedan jag klippte mig sist, så man kan ju tänka sig hur det ser ut. Pratade lite med mamma också, om att tona mitt hår, så vi ska fixa hårfärg as soon as possible. Fast jag kan fortfarande inte bestämma mig för färg. Hmm.

Smakprov ur Carros blogg från idag, angående låten 'Let me think about it';


" Den här låten spelades på väg
till nyårsfesten i bilen.
Jessi började sjunga med och ville att jag också skulle göra det..
C- Men .. jag kan inte den här låten.
J- Meh .. du kan ju inga låtar.

Haha. jag säger som Jessi; FETT synd att videon suger."


Me love you longtime.

Crap
Crap from: Yster

me love you too!
and i miss yoooou!

2008-01-15 @ 19:48:29

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback