I'm knocked down by your eyes.

Min fredag började tidigt, redan vid halv sju. Jag var riktigt jävla stolt över mig själv, när jag var i skolan vid halv nio. Var fett nära på att stanna hemma och sova vidare bredvid min varma älskling istället. Jag överlevde den korta dagen och Linus och jag åkte hem och käkade lunch, myste och tittade på TV. Vid halv fem åkte vi stressade till Sundbyberg där vi sent omsider mötte upp bästaste Mickis och Martin. Vi bowlade och käkade fett god middag efteråt. Bangar inte. Det var helt underbart att träffa Mickis, då vi inte hunnit träffas på alltför länge. Sedan var det jävligt roligt att för första gången träffa hennes pojkvän sedan ett par månader tillbaka.

Mätta och glada kramades vi hejdå ett par timmar senare och Linus och jag åkte hem. Kvällen spenderades i TV-soffan, mysandes, pratandes och skrattandes. Helt jävla underbart.
Vi vaknade sent på lördagen och förflyttade oss ett par meter, ut till TV:n. Där låg vi sedan hela dagen och tittade på film, TV och gamla 2½ Men-avsnitt. På kvällen poppade vi popcorn och drack te framför någon sjuk jävla film. Man fattade ingenting och jag somnade. Innan vi gick och lade oss tog vi en mysig och varm dusch, innan vi kröp ner i sängen och tittade på ännu fler gamla 2½ Men-avsnitt. Någon gång vid fyra somnade vi tätt intill varandra.

Jag vaknade med ett ryck klockan två i förmiddags och ruskade liv i Linus. Efter frukosten skyndade vi oss att fixa i ordning oss och sedan åkte vi till Linus moster, för att spana in deras oseriöst sjyssta hus. Många timmar senare var vi på väg hem, efter att ha tagit en sväng in till Norrtälje för att tjacka räkor till kvällen. Sedan hamnade vi här, i soffan, framför TV:n och datorn.
Snart börjar det nya underhållningsprogrammet Singing Bee. Älsk och jag har längtat som fan. Hoppas fan att det är lika bra som vi tror.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback