Min torsdag.

Hejsan.
Jag förstår inte hur det kan vara så fruktansvärt kallt här inne! Mina händer och fötter är stelfrusna, burr. Jag vill ha värme och inte regn. Usch!

Var i skolan på morgonen, de två första lektionerna. Sen jag jag hem. Eller jag gick snarare och mötte Mickis, vi åt lunch. Åt grekiskt och det var gott tills jag ser att hälften av mina köttbitar är RÅA. Så himla äckligt! Sen gick vi runt och kollade på lite kläder och skor, hittade dock inget. Men Mickis köpte smink, som vanligt. ;) Vi tog en sväng ner till min skola och sen gick vi ända till hennes. Hon gick på sin sista lektion och jag tog bussen hem.

Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, försökt plugga matte men det har såklart gått åt helvete. Hoppas hoppas hoppas verkligen att provet imorgon inte är så svårt.!
Fredag imorgon! Har bara två lektioner vilket är skönt. Ska åka in en snabbis till stan och möta Mickis också. Ska kolla efter någon tröja. På kvällen ska jag på middag och sen hem till Aviin. ;)

Nej, nu måste jag plugga matte och Linda kommer väl när som helst också. Hon ska försöka hjälpa mig, får se hur det går. ;)
Pusss.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback