Every door I ever tried was locked.

Thursday: då jag inte hade några föreläsningar på hela dagen tog jag en lång sovmorgon, vaknade inte förrän vid elva. Underbart skönt med en stressfri morgon och förmiddag. Kl. 16 hämtade jag Olof och Peder från dagis och sedan åt vi middag och busade tills klockan slog 19 och mamma Sara kom hem från jobbet.
Kvällen spenderade L och jag framför filmen 'Fun with Dick and Jane' som gick på TV, men vi somnade både två innan den slutade.

Friday: föreläsning 9-15, lagom drygt. Jag har verkligen glömt bort hur det är att sitta i ett klassrum hela dagen och anteckna och lyssna och allt vad det innebär att vara student. Det är märkligt hur snabbt man vänjer sig av med någonting som man ändå har gjort i princip hela livet. Slutade hursom strax innan tre, väl framme i Vällingby sprang jag till biblioteket och försökte låna ett par böcker, utan framgång - alla var utlånade - och sedan tog jag en runda på Gina (hittade två tröjor och ett par tights som fick följa med mig hem). Efter att ha spenderat lite tid med morsan och farsan i köket, samt ätit middag, mådde jag inge vidare, så jag tog en dusch och lade mig sedan under täcket läsandes en tidning. Ett par timmar senare kom Linus hem och då blev det puss - och kramkalas (vi hade inte setts på hela dagen och kvällen), samt lite filmtittande.

Weekend: på lördagen - efter att ha tagit en lång sovmorgon, ätit världens mysigaste frukost, sprungit runt i Vällingby, köpt ett halsband och armband, hällt i oss en varsin kaffe respektive chailatte, träffat Niklas och Carro en snabbis vid Ledinge - kom vi hem till landet. Åt middag - och hade det riktigt trevligt - med L's föräldrar, tittade på filmen 'Mammut' och låg vakna länge i sängen och gosade innan vi släckte och sade godnatt.
På söndagen tillät vi oss själva att göra precis ingenting (för att jag hade migrän och muskelvärk, usch), så vi myste i soffan, tittade på TV, gosade med kattungarna (som egentligen börjar bli stora), provkörde(åkte) vår nya bil, satt på altanen ett slag (L tyckte att vi behövde frisk luft), åt indisk middag, tog en lång kvällsdusch tillsammans, samt tittade på film.

Monday: tillbaka i skolan, föreläsning 9-12 och sedan kom L och hämtade upp mig. Åkte upp till Universitet där jag skulle hämta ut ett "låskort", samt fixa universitetskort. En timme senare (oseriös lång kö i biblioteket) kom vi därifrån och åkte vidare till Tekniska, där jag skulle köpa SL-kort. Ytterligare en timme senare (100 pers före) åkte vi äntligen hem. Kl. 18.00 var på en lägenhetsvisning (mer info kommer så småningom) och vi avslutade kvällen mysandes i sängen.


(Ber om ursäkt för detta tråkiga text-text-text-inlägg, lovar att bättra mig.)


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback