Autumn tuesday.

God morgon-god morgon: hade som sagt hela kvällen för mig själv igår, men slösade bort mestadels av tiden här. Linus kom hem full och glad vid tolv-tiden och sedan fnissade han och pratade om vartannat tills vi somnade vid två. Imorse möttes jag av en trött och grinig pojkvän som tvingade sig iväg till skolan. Men en timme senare var han hemma igen, HAHA! Han ligger och sover nu, helt förstörd. Han mår alltså som han förtjänar.

Kl. 16 ska jag hämta grabbarna på dagis, känns lite tungt med den här muskelvärken som jag vaknade med imorse. Men-men, jag är van så det ska väl inte vara några problem egentligen. Ikväll ska vi ut till landet (mitt i veckan - fett mys) och vi kanske tillochmed hinner mysa framför en film eller något (om inte L måste plugga asset av sig vill säga) för han börjar inte förran 13 imorgon och jag är ledig :D

To do: ringa och boka in en tid för att utreda 'det där'; köpa träningskort; fixa inbetalningen innan fredag; fixa naglarna (sliten påbörjad fransk manikyr - inte snyggt!); städa och organisera här inne.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback