All I want, all I need is to make you breathe.

God morgon: vaknade för en liten stund sedan, mår sådär. Hade en mysig förmiddag igår i alla fall. Mötte upp Jojjo för en lång lunch som blev mycket trevlig. Var ett tag sedan vi träffades (våra scheman synkar aldrig) så vi tog igen en massa prat-tid :) Dock blev mitt paraply stulet. Japp, glömde det och tre minuter (max) senare när jag gick tillbaka för att hämta det var det borta. Hur sjukt? 

Sitter och lyssnar på Takida, så bra. Minns nyårsafton -06 när jag, Linda och Avin satt längst bak i bussen på väg ut till landet och lyssnade och sjöng med till Burning Inside.. Happy days! L och jag ska ut till landet ikväll, men han jobbar hela helgen, så vi åker in imorgon igen. Ska passa på att ta en fika med Avin, mys.

Payday idag, men har lovat mig själv att snåla på utgifterna den här månaden. Det enda som ska införskaffas är ett par nya stövlar, annars får jag lov att lägga band på mig.. Spara-spara-spara.

För ett par dagar sedan när jag satt och pluggade gjorde (världens bästa) Carro en Spotifylista till mig, full med nostalgi-låtar och låtar som är hon och jag. Den gör mig fortfarande på bra humör..

Tjyvlyssna
här, vettja!






Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback