Mitt liv äger.

Hej hopp alla glada!
För glad är jag - helg imorgon! WOHO! Och veckan har gått fort, så man kan inte klaga. Förutom på vädret då kanske..

Igår var det onsdag och lill-lördag (fett onödigt påhitt!) och dagen tillbringades som vanligt i min älskade fucking skola. Det var en massa eget arbete, also as usual, så dagarna går ju tack vare det ganska så fort. Me like. Efter skolan var det som tidigare nämnt meningen att jag skulle plugga matematik med Avin, men det blev ändrade planer. Istället gick jag och Linus hem till mig för att mysa en snabbis. (Köpte godis på vägen hem och kassörskan gav mig en komplimang för mina URLÄCKRA örhängen. Jag säger ju att dem är URSNYGGA(!) En snabbvisit blev det och han var tvungen att lämna mig redan efter en och en halv timme. (det sög). Sedan satte jag mig ner med matteböckerna och verkligen försökte banka in alla formler och skit. Det gick såklart åt helvete och provet idag likaså. Hej IG!
Kastade ihop ett jävla arbete om Celine Dion också, fan vad duktig jag är.
Trött som en idiot kollade jag på top model och somnade efter ett mysigt telefonsamtal med Linus.

Och så var det redan torsdag, wuppie. Dagens höjdpunkt var utan tvekan matteprovet. JAG SUGER VERKLIGEN. Och det är ett under att jag alltid klarat ett G förut, men idag sprack den bubblan. Fuck.
Mitt dåliga humör efter provet kompenserades upp genom att JAG fick gå EN timme tidigare från franskan och slapp därmed sluta 16.15. Jag är typ bäst.
Jag mötte därefter upp Mickis för en snabb liten pratstund och en kort promenad.Hon är så söt. "Chill bill" Min lilla wannabe-turk. Haha. Och eftersom jag vet att du läser det här så vill jag passa på att säga: JAG SAKNAR DIG.
Sedan kom jag hem, men vände typ i dörren eftersom mitt minne svikit mig och jag hade glömt att köpa BUS. Så det var bara att springa upp igen, men det blev en tidning också, som kompensation för min ansträngning.
Hann vara hemma någon timme. för att sedan gå upp ytterligare en gång till centrum, denna gång för att ta en efterlängtad fika med min Jojjo. Det är alltid så roligt att träffa henne, för eftersom vi ses så sällan (alltför sällan!) så har vi alltid en massamassa att prata om. Det blev allt från minnen till framtiden. Urmys tycker jag.
Ikväll blir det bara slapp framför datorn och tv:n, som vilken annan kväll som helst.

Men imorgon är det freeeedag. Då blir det att leta efter 18-årspresent till Avin, tillsammans med älsklingen. Känns som om vi kanske inte är det bästa teamet, när det gäller det här.. men vi får helt enkelt göra vårt bästa. Sedan blir det mys med Linus hela helgen, I can't wait. Jag saknar dig massamassamassa!

Snart ska jag gå och sova, så det blir imorgon fortare.
PUSS och shalalala!









Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback