Att älskas utav dig är det vackraste för mig.

I'm seriously bad at this.
Här kommer i alla fall än ganska kort version av min vecka. Enjoy.

I tisdags var det mys med älsklingen som gällde. Vi kollade på tv och njöt av varanda. I'm so madly in love with you.

I onsdags hade jag en underbar studeidag. Jag började dagen med att vara barnvakt tillsammans med Avin åt bedårande lille Tim. Vi placerade oss på Donken, men han sov hela tiden så jag och Avin satt och snackade skit och väntade på att tiden skulle gå. Därefter åkte vi in till stan för att kolla runt lite. Det blev ett par örhöngen till mig och foxy leggings till Avin. När Carro slutat kom hon in och mötte oss. Vi hamnade till slut på vårat stammisfik nr 2.
En helt underbar studiedag, spenderad med mina två bästa vänner.

I torsdags genomled jag en låååång dag i skolan och jag var redo att gå och dö flera gånger om. Efter mötte jag i alla fall Mickis och det blev middag på Donken. Hennes kompis Matilda gjorde oss sällskap, så det blev presentshopping och massa skitsnack.

I fredags åkte jag och älsklingen ut till honom. På kvällen var vi hos Niklas och hade en liten myskväll med landetmänniskorna. Myspys. Med undantag att jag var säker på att dö, då Linus och Niklas tvingar med mig ut att åka bil. Och Niklas kanske inte är den lugnaste föraren. Herrejävlar vad rädd jag stundtals var. Knäppskallar.
Jag och Linus åkte trötta hem klockan fem på morgonen och somnade till soluppgång.

I lördags kom släkten för att fira hans pappa så det blev tårta till frukost för min och Linus del. Inte illa. När släkten begett sig hem hjälpte vi hans pappa med att ta upp några jävla pinnar från vägkanten och jag både såg ut som och kände mig som en riktig bonde. Sedan hoppade vi massa studdsmatta och bara mös.

Och imorse vaknade jag till RIKTIGT VÅRVÄDER. HALLELUJAH! Jag blev så jävla glad.
Vi åt glass och hoppade studdsmatta, vadå sommarfeelings? Sedan blev det solning och mys på studdsmattan innan hemfärd för min del.

Har försökt plugga, men jag suger så jävla hårt. Jag känner att jag har en låååång vecka framför mig..
Save me.
PUSS!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback