I'll keep you locked down.

Friday night: drog ut till landet så fort Linus kom hem. Svängde förbi Tobbe och hejade, innan vi åkte hem och käkade middag. Kl. 23.00. Inte okay. Sedan satte vi på kvällens LOVEFiLM-film, men vi somnade innan vi ens hunnit se halva. Men den var ändå helt värdelös, så det gjorde inte så mycket.

Saturday: vi spenderade förmiddagen liggandes på en filt i solen. Läste klart min pocket (Karin Alvtegen's SVEK - helt sjukt bra!) och jag brände mig på ryggen. Men jag får skylla mig själv antar jag. Och jag är fett glad ändå, för jag har blivit FETT brun. Vid fyra-tiden hoppade vi in i duschen och sedan vettefan vad vi gjorde, men vi lyckades i alla fall fördriva tiden fram tills att det var dags för middag. Efter maten slängde vi oss i soffan och tittade på Robinson-finalen och strax efter 22 åkte vi hem till Tobbe. Rökte vattenpipa, spelade kort och myste lite. Ett par timmar senare sade vi hejdå till alla och åkte hem och sov.

Sunday: upp vid nio, tröttare än någonsin och gjorde mig iordning. Strax innan elva åkte vi ner till kyrkan, för att gå på Martins konfirmation. Det var mysigt och lite roligt, men ganska drygt att sitta över en timme inne i kyrkan. Efter "ceremonin" var det dags för släktkalas. Mängder med mat och tårta. Och sol. Många svettiga timmar senare, hade alla åkt hem och Linus och jag satte oss ute på altanen och läste tidningen och pratade. Bestämde oss till slut för att åka ner till Largen och kanske-kanske bada. Åtminstonde titta på solnedgången och bada fötterna. Satte oss på en sten en liten bit ut i vattnet, myste och plaskade med fossingarna. Sedan peppade vi varandra till att ta en dopp, så till slut hoppade vi i. Årets första dopp(!) i maj. Det har aldrig hänt förut. Men det var HELT SJUKT kallt, så jag förstår ju varför. Men nu kan vi ju i alla fall skryta med att redan ha badat i år. Åkte hem, käkade varma mackor och tittade på filmen 'Yes man'.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback