It might just make your world different.

Saturday: mötte upp Carro i Vällingby på förmiddagen och vi spenderade ett par timmar tillsammans. Provade en massa kläder (och köpte en del) och sedan tog vi en mysig fika. Kom hem strax efter fem, packade väskan och väntade på att Linus skulle komma hem. Åkte ut till landet, åt en makalöst god middag och tittade på film med mamma Eva.




Sunday:
startade dagen med en mysig frukost uppe i soffan, slappade och sedan följde med med och sjösatte båten. Efter middagen åkte vi ut med båten (tillsammans med Linus' pappa och lillebror), för att fiska strömming. Och jag fick flest fisk av alla! Linus och jag låg framme vid fören och njöt av vattnet som kluckade mot båten och den ljumna kvällssolen, sjukt mysigt. När vi kom hem lade vi oss i soffan och tittade på TV. Inga konstigheter.



Monday: kom hem till mina föräldrar för ett tag sedan. Sitter och hostar som en dåre, håller förmodligen på att bli sjuk. Yay! Under dagen ska jag färga håret och träna, samt springa upp till centrum och uträtta ett par ärenden.

Are you serious: på lördag fyller jag TJUGO(!) år. Om 5 dagar tar mitt tonårsliv slut, om 5 dagar får jag gå på systemet, om FEM JÄKLA DAGAR ska jag vara vuxen. Eller? Äh, det är bara sinnessjukt.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback