Let's get together maybe we can start a new phase.

Tuesday: körde cirkelträning och vid tre-tiden åkte jag och hämtade barnen på dagis. Eftermiddagen var precis som vanligt - vi lekte och åt middag. Mådde inge vidare och var därför inte på mitt bästa humör, men med dem där två sötglinen, kan man inte annat än le. Olof kläckte det sötaste citatet i alla fall. Han skulle gå på toaletten (han har precis vant sig av med blöja) och jag sade åt honom att ropa när han var färdig:

Olof: Jag är fäääärdig!
Jag: Jag kommer!
När jag kom dit frågade jag: Vad har du gjort? (Anledningen till att jag frågade var för att när han bara har kissat, så behöver han bara hjälp med att ta pappret, men han torkar sig själv. Men gör han något annat behöver han hjälp med hela rubbet..)
Då svarade han, med ett stolt leende: Jag har kissat, bajsat och pruttat!
Och sedan skrattade han belåtet.

Barn är bra underbara ibland. Strax efter sju kom pappa Gustaf hem och vi bytte ett par ord, innan jag åkte hem. Mådde förjävligt, hade feberfrossa och fruktansvärt ont i halsen. Fyfan. Åt ett par mackor och packade och när Linus kom hem åkte vi hem till landet. Låg under täcket i soffan, drack te och myste framför TV:n.

Wednesday: upp vid halv nio, duschade och stressade in till stan. Kl. 10.30 hade jag ett läkarbesök (hos samma puckade läkare som i december) och jag blev på sjukt dåligt humör. Hon var lika respektlös den här gången, vägrade lyssna på vad jag sade och sade emot mig. HELT DUM I HUVUDET. Tvingade henne i alla fall att skriva en remiss till en neurolog (men väntetiden kan ju vara från ett par månader till något år, SJUKT) och så fick jag lämna ett par blodprov. Läkarvården i det här landet är ett skämt. Kom hem för ett tag sedan, blev på lite bättre humör när jag såg att jag fått tillbaka skatteåterbäringen. Annars mår jag ungefär som igår, förkyld och jävlig. Om ett tag ska jag släpa mig bort till Carro, har nämligen lovat att ta en sväng med Wira idag. Vädret hade jag faktiskt kunnat vara lite bättre..


Säg hej till bitterfittan!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback