Look inside, look inside your tiny mind.



Älskliing!

Midsummer (day): startade dagen med ett akut läkarbesök, då jag fått panikont, samt blivit döv på ena örat. Fick medicin och sedan åkte vi hem och käkade midsommarlunch med mamma och pappa. Slappade framför TV:n ett tag (jag sjuk och Linus dödstrött), innan vi hoppade in i duschen och gjorde oss i ordning. Kl. 16 kom vi hem till mormor, där vi åt, fikade och tittade på gamla fotografier, innan vi sade hejdå en timme senare och kastade oss ut till bilen. Hämtade upp Carro och åkte ut till landet..

Midsummer night: efter att ha bytt om och pudrat näsan hemma, stressade vi iväg hem till Lina, där kvällens midsommarfirande enligt tradition ägde rum. Grillade, körde femkamp, drack och umgicks. Midsommar var därmed precis som den brukar vara, bortsett från att jag mådde piss och att Carro var vid min sida hela kvällen (bäst!). Efter att nästan ha frusit ihjäl, tackade vi för oss och åkte hem vid halv fyra.

    



   
FEMKAMP!

   


    

Saturday: vaknade till liv vid tolv, åt frukost, slappade framför TV:n och datorn och vid fem skjutsade vi upp Carro till bussen. Åt middag och sedan tog vi en dusch innan vi tittade på filmen Taken.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback