"Love is'nt blind. It's retarded."

Vi vaknade sent på lördagen och åt en mysig frukost. Vi slötittade lite på TV, myste och sedan någon gång på eftermiddagen fixade vi oss iordning för att åka in till stan och fira min kusin. Han fyllde jämt och skulle firas med buller och brak, så det blev en stor finmiddag med hela tjocka släkten. Det blev en trevlig kväll.
Vi kom hem sent och bänkade oss framför TV:n med chips och dip och glodde på film. Underbartunderbartunderbart.


Precis som morgonen innan vaknade vi sent imorse och det var underbart. Vi låg och kramades och myste i nästan en timme innan vi masade oss ur sängen. Vi käkade frulle framför reprisen av Bonde söker fru (älska!) och därefter drog jag ut och övningskörde. Det gick super! Jag är fett stolt över mig själv. Hell yeah.
Nöjd och stolt myste jag sedan med älsklingen i soffan innan vi drog och köpte pizza. Den avnjöts framför en massa 2½ Men-avsnitt. Vi kom fram till att med en pizza, ett glas coca-cola, ett (eller flera) 2½ Men-avsnitt och sin älskling, mår man som bäst. Det var precis det vi gjorde.
Vi åt oss proppmätta, men det ägde.
Sedan var Linus tvungen att plugga (jag är fri ett tag! Hallelujah!) så jag passade på att tjeja mig lite och sjönk ner i soffan med en Cosmo. Fett najs.

Runt halv nio var älsklingen färdig, så vi myste framför Parlamentet och sedan gick jag och duschade. Linus gjorde detsamma och det var därför jag hamnade här.
Linus är aningen bitter, så nu ska jag attackera honom med.. pussar!

Over and out.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback