"Mitt liv suger kuk."

Idag har varit en lång dag. Den började med att jag försov mig, så det sög. Jag lyckades stänga av alarmet och vaknade sedan en timme senare, i tron om att klockan fortfarande var en sisådär halv sju. Det kunde jag glömma. Klockan visade 07.32, vilket innebar att jag behövde gå hemifrån en dryg kvart senare för att komma i tid. Det kunde jag också glömma.
Jävligt bitter (jag hade faktiskt tänkt gå, då jag inte varit på mentala träningen den senaste månaden. Jag vet att jag suger.) släpade jag mig ur den varma och lockande sängen. Efter en snabb dusch väckte jag Linus för att få sällskap vid frukosten och sedan gav jag mig av vid nio.

Jag genomled fyra lektioner, lyckades lämna in två arbeten samt redovisa om självmord. Yay. Vid fyra var dagen äntligen slut och jag, Linus och Gomes promenerade ner till tuben i kylan. Älsk och jag hoppade på tuben hemåt och satte direkt i gång med att plugga. (JAG ORKAR INTE!) Jag har faktiskt åstakommit en hel del och jag känner att jag har ganska bra koll på läget. Linus har varit en riktig ängel, som lyssnat, kommit med råd och stöd och hjälpt mig. TACK!

Förövrigt har min hals i princip packat ihop och tackat för dessa 18 år vi hade tillsammans. Mina stämband också.
Jag går omkkring och låter som en sjuttioårig gubbe som krökat skallen av sig dem senaste fyrtio åren. Det låter verkligen hur sexigt som helst. Jag lovar. Dessutom kliar skiten och är allmänt irriterande. Man tackar för den.
Idag är det också exakt en fucking månad kvar till jullov och ingen är lyckligare än jag för det.
Och Carro suger FETT hårt.
Allting suger FETT hårt actually.

Crap
Crap from: Leyla

men du låter ju alltid som sjuttioårig gubbe som krökat skallen av sig :D

2007-11-22 @ 00:45:54

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback