Torsdag, fredag, lördag & söndag - my sweet sweet weekend.

I torsdags åkte älsklingen och jag, som tidigare nämnt, hem till stan. Vi bangade den planerade bion eftersom det inte fanns någon film som lockade. Istället hyrde vi filmen "Familjen (eller hette den släkten?) är bäst" och sedan köpte vi den godaste middagen någonsin i Vällingehus som vi avnjöt hemma i sängen.
Där spenderades även resten av kvällen, snaskandes popcorn, tittandes på filmen (som jag missade den större delen av, eftersom jag.. gissa vad? SOMNADE) och mysandes. Hur jäkla underbart som helst.

Jag vaknade tidigt morgonen därpå av att hemtelefonen ringde. Efter ett par signaler gav jag upp hoppet om att mamma skulle svara och släpade mig upp och lyfte på luren. Jag letade rätt på mamma som "inte hade hört att det ringde". Jag frågade om hon var döv eller bara allmänt knäpp, för det ska tilläggas att signalen på hemtelefonen är hög och då menar jag riktigt hög. Sedan gick jag och lade mig brevid min sovande pojkvän i hopp om att kunna somna om, men det gick naturligtvis inte.
Istället gick jag upp och satte mig framför datorn, innan jag tog en varm och behaglig dusch. Vid tolv var vi färdiga och tog då en liten promenad bort till min mormor för att hälsa på en snabbis. Därefter gick vi upp till Vällingby och Guldfynd för att reklamera min nyligen lagade guldkedja som gått sönder igen. Inte mer än en månad höll skiten innan den utan någon somhelst anledning pajade. Yäss.
Traskade sedan hem och Linus hängde här medan jag tittade på Våra bästa år.  Vid två mötte vi Carro i Vällingby och gick därifrån med två systemkassar som sällskap.

Vi åkte till Söderhall där vi bytte till bilen och åkte till Niklas för att lämna drickan. Sedan tog vi en tur ner till Ica och när vi kom hem tittade vi på flera avsnitt av 2½ Men innan middagen.
Mätta och belåtna började vi fixa oss inför kvällen och någon gång efter åtta gav vi oss av hem till Niklas där resten av ganget väntade.

Kvällen slutade med att Linus och jag torskade en rolig kväll. Yäss. Anledningen var att Linus (som har slutat röka) feströkte (vilket han alltid gör) två cigg på väldigt kort tid. Detta ledde till att han åkte på ett rejält illamående, som slutade med att han spydde. Han mådde förjävligt och jag tror aldrig jag sett honom så lidande. Vi var naturligtvis tvugna att åka hem, mot allas protester, och det sög. Vi hade sett fram emot den här kvällen, med mängder av alkohol, singstar och våra söta bönder. Fett bittert, om jag säger så.
När vi kom hem redan runt tolv bäddade jag ner Linus i soffan och fixade vatten och något att äta för att stilla hans hungriga mage. Vi tittade på några avsnitt av 2½ Men, medan vi åt rostade mackor. När vi väl kom i säng mådde Linus bättre och det var underbart mysigt att somna tätt intill varandra.

Vi vaknade utsvulta på lördagen och käkade frukost och bänkade oss sedan i soffan och strecktittade på flera avsnitt av vår favoritserie 2½ Men. Vid fyra skjutsade vi familjen som skulle på kalas och sedan fortsatte vi in till Flygfyren för att handla middag. Vi gick nöjda därifrån med två fulla kassar och fyrahundra spänn fattigare.
Efter en massa tjat från mig letade Linus upp julskivan, när vi kom hem. Vi satte på julmusik på högsta volym och började laga middag. Helt jävla underbart.
Maten blev utsökt, fläskfilé och klyftpotatis och en massa goda tillbehör. Vi åt oss proppmätta och gosade sedan ner oss i soffan och tittade på TV. Efter ett par avverkade tv-program placerade vi oss i sängen för att testa en sexig liten present som Linus fått av mig för ett tag sedan. Jag säger inte mer än att det var vansinnigt underbart. Därefter satte vi på 2½ Men igen (jag vet att jag tjatar, men det är så jävla bra!) och käkade chips. Vid två fick vi ordern att åka och hämta familjen igen och det var svinkallt ute. Fifan. När vi kom hem igen fortsatte vi att strecktitta och lade oss inte förrän flera timmar senare.

Imorse sov vi länge och kom knappt ur sängen när vi väl vaknat. Vi låg kvar länge och myste och kramades. Vi käkade frukost, en utsökt sådan, och strecktittade sedan på 2½ Men i flera timmar. Vid sex åt vi middag och sedan åkte vi hem hit. Jag satt och sjöng jättehögt hela vägen hem och Linus skrattade gott. Det var väldigt mysigt, om jag får säga det själv. Efter en jävla massa parkeringsletande kom vi in och började direkt att plugga.
Och här sitter jag nu, med enorm ångest inför skolan imorgon men samtidigt är jag jävligt glad över att Linus ligger och skrattar (han tittar på Parlamentet) i min säng. Tänkte ta en sbanndusch nu och sedan lägga mig brevid Linus och mysa-mysa-mysa tills vi somnar.

Jag vet att du avundas mig.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback