None of them have felt this way.

Igår morse släpade jag mig ur sängen, alltför sent som vanligt för att gå på en enda lektion. Det kändes ganska onödigt, men jag kände mig tvungen, för närvarons skull. Jag mötte Leyla vid tuben och sällskapade med henne till skolan. Vi hade svenska och sedan gick jag hem och skolkade därmed två lektioner.
Jag haffade tuben till Vällingby och lyssnade på nostalgi-musik hela vägen dit. Vid pressbyrån stod Carro och väntade och det var väldigt skönt att få en kram av just henne.

Vi intog därefter Vällingehus och mumsade i oss en utsökt kinesisk lunch. Vi pratade och jag berättade om en sak som jag länge gått och stört mig på och det var en otrolig lättnad. Som vanligt förstod hon precis vad jag menade och höll såklart med. Vi pratade om nyår och julen och skrattade. Proppmätta gick vi därifrån två timmar senare och tog en kort promenad runt Vällingby och egofotade oss själva.

 
         

Vid bussen kramades vi hejdå och det sista vi sa var att vi snart skulle fixa ihop en dubbeldejt igen.
När jag kom hem hoppade jag i mjukisbyxor och satte på mig en stor stickad tröja och tofflor. Jag fixade en stor kopp te och satte mig i sängen och pluggade religion. Två timmar senare, efter att jag pluggat frenetiskt the whole time, kom älsklingen hit. Han hade köpt med sig choklad vilket gjorde mig barnsligt lycklig.
Han förhörde mig och det gick faktiskt bra, med tanke på att han hela tiden fick mig att börja skratta och tappa koncentrationen.
Vi käkade middag och diskuterade den hemska dödsmisshandeln som skedde i helgen. Sedan pluggade jag lite till och Linus hängde vid datorn.
Vi kollade på det där nya programmet Peking express och det var mot förmodan fett roligt. Det kommer jag och älsklingen definitivt att följa på tisdagarna. Klockan nio började filmen "13 snart 30" som vi slötittade på. Vi skrattade gott flera gånger och jag hann som vanligt somna innan filmens slut.

Kvart i tolv väckte Linus mig och sa åt mig att borsta tänderna eftersom vi behövde sova för att jag skulle upp tidigt imorgon (idag). Det tog ett bra tag innan mina lelösa spagetthiben lyckades ta mig till badrummet och jag höll på att somna undet tandborstningen. Ett litet tag senare somnade jag gott (!) i älsklingens famn.

Crap
Crap from: Carro

Orka ta med bild nr.2 :P

2007-10-10 @ 19:46:29
Crap from: Jessi

Haha, vi är charmiga.

2007-10-10 @ 19:57:47

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback